Brow lamination

Gratis rådgivning? Klikk her!
Bestill time her:

Brow lamination

(inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

Brow lamination - ny behandling hos Home of Beauty

Se på oss, i sosiale medier kryr det av tilbud på de ulike behandlingsformene, og etterspørselen på god kvalitet øker derfor. 

Det har blitt utrolig mange forskjellige bryn produkter og ikke minst alternative behandlinger for å få dine <<brows on fleek>> . 

Det er ikke lenger bare farging og forming som gjelder når du nå skal fikse dine bryn, nå kan du velge mellom flere typer behandlinger blant dem microblading, pudder bryn, enkel forming og farging eller nå siste skrik den populære "Brow laminaton" behandlingen..

 

«Brow Lamination eller Brow Perm som mange kaller det, se for deg permanent krøll utført hos frisøren, bare at her retter du ut bryn hårene istedenfor å krølle dem, på den måten blir hårene liggende i den skapte retning du selv ønsker, kult ikke sant?.. 

Det tar ca 1 time å utføre behandlingen som gir det resultatet du er ute etter, i samme time får du farget, formet som en del av behandlingen. Resultatet varer i 5-8 uker før det må gjentas for å holdes ved like. 

Brow lamination er perfekt for deg som :

  • har hår som gror i mange forskjellige retninger
  • har hull i bryns fasongen
  • bruker timesvis på å gre hårene i en retning ved bruk av mye sminke

Noen resultat brow lamination gir deg:

  • et fyldigere og mer fluffy uttrykk 
  • at hårene ligger i den bestemte retningen du ønsker i opptil 5-8 uker uten å måtte gjøre noe selv.  

Bare se det for deg; Våkne opp med velstelte bryn hver dag! Helt genialt sant? Dette er alle bryn elskeres nye favoritt og vi er overlykkelig over å kunne tilby deg denne behandlingen. Bestill din time til Brow lamination i dag.

Brow lamintaion

60
min
650
,-
«Brow Lamination eller Brow Perm som mange kaller det, se for deg permanent krøll utført hos frisøren, bare at her retter du ut bryn hårene istedenfor å krølle dem, på den måten blir hårene liggende i den skapte retning du selv ønsker, kult ikke sant?.. Det tar ca 1 time å utføre behandlingen som gir det resultatet du er ute etter, i samme time får du farget, formet som en del av behandlingen. Resultatet varer i 5-8 uker før det må gjentas for å holdes ved like.

Vippe løft

60
min
850
,-
LVL står for Length- Volume-Lift, er en behandlingen som er mer avansert og effektiv enn tradisjonelle vippeløft. Du får farget og bøyet dine naturlige vipper under behandlingen. Behandling gir vippene tykkelse og mer lengde uten å skade vippens kvalitet. Glem vippe extentions til og med bruken av mascara til hverdags. La heller dine vipper spire og gro ut i sitt fulle potensiale.Takket være de ernæringsmessige komponentene i LVL som utgjør produktet, vil de være med på å styrke kvaliteten på dine vipper. Varighet på behandlingen er 6-8 uker. (Avhenger av vippens kvalitet før behandling)

Farge vipper

20
min
299
,-

Farge bryn

15
min
299
,-

Nappe bryn + farge bryn

30
min
399
,-

Nappe bryn + farge bryn + farge vipper

30
min
499
,-
Therese Salah Kvarme – 5 stjerner - den 12 dec.

Jaaaaaaa💕💕👍🏻👍🏻
Fantastiske og profesjonelle catrine.. hun har verkelig gjort en forskjell i livet mett.. anbefales og ta turen innom henne og få et fantastisk resultat på det du måtte trenge...

Elisabeth Alten har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner - den 9 maj.

Etter tre tidligere besøk hos SOL, hadde jeg ikke blitt imøtsett, forstått. Resultatet var ikke bra. Kom senere til Cathrin i home of Beauty. Da var det en som så feilen med engang. Hun har laget eyeliner på et flott måte. Cathrin er svært dyktig...perfeksjonist fra hjertet til fingerspissene. Hun er svært lydhør. Hun er dessuten en utrolig hyggelig, fin person. En topp opplevelse å komme inn til henne på Home of beauty.Føker meg så trygg i hennes hender Jeg anbefaler å kontakte henne for en god og riktig behandling.🍃💕🌻

Stig-Andre Berge har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 juni ·

Alltid like hyggelig å besøke dere. Fantastisk service og proffe folk. Takk for mitt hvite fine smil jeg fikk etter å ha vært hos dere :)

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars · 

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Svein Heibø har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 mars · 

Super hyggelig sted å folk:D Tennene ble 7 hakk hvitere på en behandling. og gjorde heller ikke vondt for en med total tannlege skrekk. Kommer tilbake!

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales! 

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�