Permanent makeup lepper

Gratis rådgivning? Klikk her!
Bestill time her:

Permanent makeup lepper

Vi er dyktig på permanent makeup.

Kosmetisk semi- permanent makeup som eyeliner, bryn eller lepper.  Vi gir deg den looken tilpasset deg og dine behov, du kan gå for et friskt og naturlig utseende, eller gå for et litt mer sminket uttrykket som sitter perfekt til alle tider.

Hvorfor ta permanent makeup?

 • Jeg er ikke fornøyd med nåværende bryn.
 • Praktisk for deg som driver idrett.
 • Jeg vil spare tid i hverdagen.
 • Det er vanskelig å sminke rette fasongen.
 • Jeg vil fremheve og få et yngre utseende.
 • Jeg er så lei av å sminke meg hver dag.
 • Jeg har et handikap/dårlig syn som gjør det vanskelig.
 • Jeg lider av hår-tap / tynt hår eller sykdom
 • Jeg ønsker å fremheve konturene på leppene.
 • Jeg har allergi og tåler ikke vanlig sminke.
 • Jeg kan ikke ha på sminke  grunnet jobben min, (eksempel, helsepersonell og kjøkkentjenesten) .


Vi setter deg gjerne opp til en kostnadsfri konsultasjon, skulle du ønske veiledning/vurdering for permanent makeup av noen slag.

Bestill din time i dag.  

NB!Konsulter deg med behandler på forhånd skulle du ha gammel tatovering, mørk hud eller over normalen fet/sensitiv hud.

I dagene etter:

I de 4 første dagene skal du smøre morgen, ettermiddag og kveld, ta bort eventuell lymfevæske som er vanlig at kroppen produserer. Det her gjør du ved å tappe forsiktig på det behandlede området med ut-klemt/ lite fuktig bomullsvatt.

Du må benytte den anbefalte kremen som foreskrevet.  

De første 14 dagene må du unngå:

Svømming, sauna, boblebad, solarium, sol, ansiktsbehandlinger som berører området, ekstremsport, laser, osv..  
Du skal unngå vann og svetting de 4-5  første dagene for at det ikke skal påvirke negativt på det behandlede området.


Lepper er det noen gode tips å bruke sugerør de første par dagene, smør jevnlig etter behov for å hele tiden holde leppene smurt med krem. Smør på et tykkere lag med krem når du dusjer slik at du unngår å få vann på de. For å unngå skade og ikke forventet resultat, må du følge de oppgitte etterbehandlings rådene.Gavekort

min
,-
Kjøp gavekort til deg selv eller noen du er glad i, her kan du velge valgfritt beløp.

Permanent makeup lepper (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

90
min
5900
,-
Lepper tatoveres med både omriss og fyllfarge i samme farge, og her har man uendelige fargemuligheter som kan tilpasses et hvert ønske. Hver kunde får opptegnet fasong uten ferdig mal og som nøye måles opp ved bruk av det trente øye spesialtilpasset ditt ansikt. Dette gjøres for se på helheten slik at eventuelle korrigeringer eller skjevheter blir justert på rett måte. Du vil få god veiledning på det som passer deg best. Har du spørsmål, ring oss gjerne på 24022222 for en uforpliktende samtale. Vårt ønske er at du skal oppnå best mulig resultat. Les derfor gjennom FAQ/generell info når du bestiller time.

Permanent makeup lipliner (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

90
min
4900
,-
Lipliner tatoveres og kan tilpasses et hvert ønske. Hver kunde får opptegnet fasong uten ferdig mal og som nøye måles opp ved bruk av det trente øyet, spesialtilpasset ditt ansikt. Dette gjøres for se på helheten slik at eventuelle korrigeringer eller skjevheter blir justert på rett måte. Du vil få god veiledning på det som passer deg best. Har du spørsmål, ring oss gjerne på 24022222 for en uforpliktende samtale. Vårt ønske er at du skal oppnå best mulig resultat. Les derfor gjennom FAQ/generell info når du bestiller time.

Microblading bryn (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

90
min
5500
,-
Hver kunde får opptegnet fasong uten ferdig mal og som nøye måles opp ved bruk av det trente øye spesialtilpasset ditt ansikt. Dette gjøres for se på helheten slik at eventuelle korrigeringer eller skjevheter blir justert på rett måte. Du vil få god veiledning på det som passer deg best. Har du spørsmål, ring oss gjerne på 24022222 for en uforpliktende samtale. Vårt ønske er at du skal oppnå best mulig resultat. Les derfor gjennom FAQ/generell info når du bestiller time.

Permanent makeup - eyeliner oppe og nede (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

90
min
5000
,-
Vi leverer høy kvalitet. Eyelineren legges helt inntil vippekanten, og man kan velge forskjellig tykkelse etter behov. Eyeliner kan tatoveres både på øvre og nedre. Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale. Vårt ønske er at du skla oppnå best resultat. Les derfor gjennom FAQ/generell info når du bestiller.

Permanent makeup - eyeliner oppe (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

60
min
4000
,-
Våkne med perfekt eyeliner? Eyelineren legges helt inntil vippekanten og man velger forskjellig tykkelse etter behov. Du vil sitte igjen med et naturlig og vakkert resultat. NB! Har du vippe extention på kan du IKKE ta eyeliner før vippene og limet er borte. Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale. Vårt ønsker er at du skal oppnå best resultat. Les derfor gjennom FAQ/generell info når du bestiller.

Permanent makeup eyeliner grafisk oppe (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

120
min
5000
,-
Dette er for deg som ønsker en kraftigere eyeliner. Det er utrolig stilig og kler de aller fleste som liker et mer sminket utseende. Våkne med perfekt eyeliner? Eyelineren legges helt inntil vippekanten og man velger forskjellig tykkelse etter behov. Du vil sitte igjen med et naturlig og vakkert resultat. NB! Har du vippe extention på kan du IKKE ta eyeliner før vippene og limet er borte. Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale. For best resultat anbefaler vi at du leser spørsmål og svar når du bestiller. Kom gjerne 20 min innen timen for bedøvelse!

Permanent makeup - eyeliner nede (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

60
min
3000
,-
Har du lyst på perfekt eyeliner uten å behøve å sminke deg hver dag? Da er dette rett behandling for deg! Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale. For best resultat anbefaler vi at du leser spørsmål og svar når du bestiller.

Permanent makeup bryn (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

90
min
5500
,-
Hver kunde får opptegnet fasong uten ferdig mal og som nøye måles opp ved bruk av det trente øye spesialtilpasset ditt ansikt. Dette gjøres for se på helheten slik at eventuelle korrigeringer eller skjevheter blir justert på rett måte. Du vil få god veiledning på det som passer deg best. Har du spørsmål, ring oss gjerne på 24022222 for en uforpliktende samtale. Vårt ønske er at du skal oppnå best mulig resultat. Les derfor gjennom FAQ/generell info når du bestiller time..

Permanent makeup føflekk (effektiv bedøvelse)

30
min
1000
,-

Permanent makeup refill etter ca 1-2 år

90
min
2500
,-
Refill tas etter ca 1-2 år. Refill er viktig for å holde resultatet vedlike. For best resultat anbefaler vi at du leser spørsmål og svar når du bestiller. Kom gjerne 20 min innen timen for bedøvelse!

Microblading (refill innen 6 mnd til 1 år)

60
min
1500
,-
Dette er refill pris for de kunder som har fått utført Microblading hos Home of Beauty tidligere. Her fyller man på det man allerede har og eventuelt små-justere ved behov (her er det ikke inkludert ekstra refill). Har du spørsmål, ring oss gjerne på 24022222 for en uforpliktende samtale.

Microblading refill (fra annen salong)

90
min
2500
,-
Dette er refill for deg som ikke har vært hos oss fra tidligere men ønsker å fylle på fra annen salong. Prisen gjelder for de som har tatt permanent makeup bryn eller microblading sist innen 1- 1,5 år. Her fyller man i det man allerede har, eventuelt korrigere/justere ved ønske om endringer. Ta kontakt på forhånd for en konsultasjon. Har du spørsmål, ring oss gjerne på 24022222 for en uforpliktende samtale.

Cathrin Unhjem

Salong manager og  bryn spesialist (utfører profesjonell bryn forming, fjerning av tatovering til ny permanent makeup med maskin eller microblading) Hun er også behandleren på våre populære behandlinger microneedling og tannbleking.

Cathrin har flere års erfaring som frisør her i Oslo under Hope Hair. Jobber nå som salongmanager hos Home of Beauty og utfører både microblading på master nivå og permanent makeup med Biotek system. Nøye i sin utførelse, og hun lytter til kundens ønsker og behov.

Hun har øye for detaljer og mye kunnskap rundt brynforming og vekst sykluser,  hun vil kunne rådføre til den rette behandlingen for deg. Du vil alltid bli godt ivaretatt av henne. Se bilder på hennes kunder: https://www.instagram.com/homeofbeauty_oslo/

Booke din time online nå!

Elisabeth Alten har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner - den 9 Maj.

Etter tre tidligere besøk hos SOL, hadde jeg ikke blitt imøtsett, forstått. Resultatet var ikke bra. Kom senere til Cathrin i home of Beauty. Da var det en som så feilen med engang. Hun har laget eyeliner på et flott måte. Cathrin er svært dyktig...perfeksjonist fra hjertet til fingerspissene. Hun er svært lydhør. Hun er dessuten en utrolig hyggelig, fin person. En topp opplevelse å komme inn til henne på Home of beauty.Føker meg så trygg i hennes hender Jeg anbefaler å kontakte henne for en god og riktig behandling.🍃💕🌻

Stig-Andre Berge har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 juni ·

Alltid like hyggelig å besøke dere. Fantastisk service og proffe folk. Takk for mitt hvite fine smil jeg fikk etter å ha vært hos dere :)

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars · 

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Svein Heibø har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 mars · 

Super hyggelig sted å folk:D Tennene ble 7 hakk hvitere på en behandling. og gjorde heller ikke vondt for en med total tannlege skrekk. Kommer tilbake!

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales! 

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�