Home of Beauty åpner igjen!

For deg som ny kunde og aldri vært hos meg før er Home of Beauty AS en liten bedrift, bestående av meg Cathrin som behandler.

Jeg er snart tilbake for fullt fra mammapermisjon og jeg ser SÅ frem imot å behandle deg! Jeg har en lang venteliste å ta fatt på, og jeg er så overveldet av lykke for at så mange gamle og nye kunder vil til akkurat meg.

For å finne den tidligste tiden for behandling til dere så har jeg sett over historikken dere har hos HOB. Jeg vil straks booke dere inn på en tid jeg håper passer dere. Kalender vil ikke være åpen siden jeg prioriterer dere først. Hvis dere MÅ bytte time så sende meg en mail ETTER dere mottar bekreftelsen fra oss.

Av naturlige grunner så fokuserer jeg mest mulig med å gi dere en time og en flott behandling. Så det vil ikke bli tid til telefonsamtaler dessverre.

Til dere som IKKE er på min liste men som ønsker en time
Jeg vil gjerne behandle dere og vanligvis kan dere booke time online. Frem til jeg har muligheten til å åpne opp kalenderen, så vil jeg at dere sender meg et mail (post@homeofbeauty.no) med følgende informasjon.

* fullt navn
* mobilnummer
* e-post adresse
* ønsket behandling/behandlinger
* dager og tider som passer best

Jeg sørger for din og min sikkerhet i disse Covid-19 tider:

Det er covid-19 tider og jeg har fra før av tilrettelagt tiltak på salongen for å etterfølge smittevern, slik at besøket på salongen skal føles trygt for deg og meg.

* bruk av maske (både kunde og jeg selv skal bruke maske under de behandlinger som tillater det). Der hvor dette ikke lar seg gjøre, vil visir bli tatt i bruk av meg som behandler.

* håndsprit vil stå synlig fremme ved inngangen klar til bruk for kunden når du kommer inn.

*mobiltelefon skal ikke brukes i salongens lokale under besøket med mindre den blir desinfisert.

*jeg bruker nye hansker og sterilt utstyr til behandlingene

*berørte flater/overflater som blir regelmessig tatt på vil bli desinfisert opptil flere ganger gjennom dagen.

* ikke møt til time er du syk. Dette gjelder også vanlig forkjølelse.

Hold deg frisk, så sees vi snart.

Med vennlig hilsen

Cathrin

Flere nyheter