Hva bør man tenke på før behandlingen?

- Kom ny-dusjet/ny-vasket hår. (Da du ikke kan få vann på det behandlede området på syv dager).
-Kom uten sminke/ krem på det området som skal behandles.
-Unngå å legge store planer for den kommende uken etter behandlingen.

Hva kan behandles?

I første omgang fjerner vi kun Permanent makeup av bryn og lepper. Men kan også påta oss små tatoveringer (send oss gjerne en forespørsel på epost.)

Hvordan utføres rejuvi fjerningen?

Du vil få en god bedøvelse rufset raskt over huden som skal behandles slik at du ikke kjenner noe særlig ubehag. Så tilføres middelet på samme måte som ved ordinær permanent makeup, med samme maskin og nål. Den spesielle rejuvi formelen/middelet er også u-forenelig med huden slik at huden avstøter det eller skiller ut det. Middelet jobber umiddelbart i kontakt med pigmentet og fanger det slik at det løftes opp til overflaten. Her dannes en skorpe av middelet og fargen som er støtt ut via hudoverflaten. De neste par ukene etter som huden tilheles vil den fortsette skyve opp mer av den uønskede fargen til epidermis overflaten slik at det vil være mulig ved de neste behandlingene få tak i resterende. Skorpen faller etter hvert av og tar da den fargen som har klart å stige til overflaten ved denne behandlingen permanent med seg.

Etter at skorpen er falt av vil huden fremstå flamberende rød, men vil gå tilbake til sin mer normale tilstand over en periode på et par mnd. Dette er såklart individuelt men vanligvis roer det seg etter ca 8 uker.
Fordeler ved behandling:

  • Den er ikke farge selektiv og fungerer derfor på alle typer farger.
  • De fleste tatoveringer kan bli fjernet på færre behandlinger helt ned i tre til fire behandlinger  fjerning metoder som for eksempel laser metode. .
  • Passer bra til fjerning av semi permanent makeup, (øyebryn)
  • Den fører ikke til hårtap.
  • Kan brukes til fjerning på deler av tatoveringer eller permanent makeup for justeringer / korrigeringer.

Hva denne Rejuvi metoden ikke er:

  • Er ikke behandling du får utført hjemme, da man må være sertifisert behandler av tatovering eller permanent makeup.
  • Er ikke en hudtonet cover up ( ingen farge som legges over)
  • Er ikke en syre eller blekemiddel basert på å lysne/bleke fargen
  • Er ikke en medisinsk eller kirurgisk behandling

Hva inneholder produktet?

alkaliske jord metalloksider og tradisjonell metalloksider som kan sammenlignes med partikkelstørrelsen i pigmentene, derfor er den så effektiv som den er, “likheter tiltrekker likheter.”

Kan man få arr?

Viktig å vite:

Som ved alle typer fjernings metoder finnes det det alltid en viss risiko med behandlingene. Arrdannelse er en av dem, da de aller fleste allerede har en arrdannelse fra tatoveringen de ønsker fjerne. Dette kan komme tydeligere frem i fjerning prosessen. Frykt ikke, av den grunn har vi spesielt valgt ut behandlinger som drar nytte av hverandre slik at vi kan løse alt på samme sted. Derfor tilbyr vi også microneedling som reparerer og bygger opp igjen hudens struktur.

Kan man fjerne eyeliner med denne fremgangsmåten?

Dessverre kan man ikke fjerne permanent eyeliner med denne metoden.

Men vi kan hjelpe deg å korrigere eyelinere slik at den blir mer lik den du ønsket i første omgang.

Hvordan vil resultatet fremstå rett etter behandling?

På det behandlede området vil det fremstå med en hvit kant og grønn/sort der hvor middelet er i kontakt med fargen, her vil det danne seg en skorpe.

Hvor lang tid tar det før det er tilstrekkelig tilhelet?

ca 6-8 uker.

Hvor mange behandlinger med Rejuvi trengs for å fjerne tatoveringen?

Det er alltid vanskelig å si hvor mange behandlinger man vil behøve før første behandling er utført og tilhelet. Men fordi behandlingen er svært effektiv vil man kunne fjerne den alt fra 2-5 behandlinger, (dette gjelder permanent makeup på bryn)

Hvor lenge må det gå mellom hver behandling

middelet jobber kontinuerlig i huden i 4 uker.  Av den grunn er det anbefalt å gå 6-8 uker eller mer etter hver behandling, enten det kun er utførelse av fjerning eller tilføring av nytt pigment.

Etterbehandling instruks. Les nøye!

Hvordan skal man behandle området etter behandling med Rejuvi?

Det aller viktigste er at du holder det behandlede området borte fra vann og omgivelser med mye bakterier de første 7 dagene slik at man forebygger og unngår mulig infeksjoner eller en for rask tilheling, slik at skorpen rekker å legge seg. Når skorpen har stivnet, vil den både kunne klø og kjennes stram, dette er normalt, men du kan ved hjelp av Bepanthen mykgjøre skorpen når den er 100% stivnet. Slik vil den når tiden er moden flasse av uten at du skader huden mer enn normalt.

Gode tips:
- Ligg på ryggen de første nettene. (slik unngår du blod og væske fra brynene på putevare samt at du skader huden.

- vær inaktiv de 14 første dagene, slik vil tilhelingen gå raskere. Unngå trening, sol/solarium, peelinger og bading i basseng.

- Unngå  vann og vasking av ansiktet/bryn området på hele 7 dager.

- Mykgjør den harde/stive skorpen med Bepanthen krem. Påfør den så rett på huden i de etterfulgte 14 dagen etter skorpen er falt av.

Viktig å vite:

Som ved alle typer fjernings metoder finnes det det alltid en viss risiko med behandlingene. Arrdannelse er en av dem, da de aller fleste allerede har en arrdannelse fra tatoveringen de ønsker fjerne. Dette kan komme tydeligere frem i fjerning prosessen. Frykt ikke, av den grunn har vi spesielt valgt ut behandlinger som drar nytte av hverandre slik at vi kan løse alt på samme sted. Derfor tilbyr vi også microneedling som reparerer og bygger opp igjen hudens struktur.