For oss på Home of Beauty AS er det viktig at alle kunder er fornøyd med resultatene og servicen. 

Hilde Lorentzen har gitt Home of Beauty - Majorstua - 5 stjerner den 19 september.

Cathrin er utrolig dyktig og kan sterkt anbefales! Flotte, fine lokaler og hyggelig betjening! Hadde en gammel mislykket øyebrynstatovering med helt feil farge og form. Cathrine gav gode råd om form og stil og så hva som passet meg best. Endte opp med helt nye øyebryn som så veldig naturlige ut og som jeg er svært godt fornøyd med!!!!

Elisabeth Alten har gitt Home of Beauty - Majorstua - 5 stjerner den 15 maj. Etter tre  tidligere besøk hos SOL, hadde jeg ikke blitt imøtsett, forstått. Resultatet var ikke bra. Kom senere til Cathrin i home of Beauty. Da var det en som så feilen med engang. Hun har  laget eyeliner på et flott måte.Cathrin er svært dyktig...perfeksjonist fra hjertet til fingerspissene. Hun er svært lydhør.Hun er dessuten en utrolig hyggelig, fin person. En topp opplevelse å komme inn til henne på Home of beauty.Føker meg så trygg i hennes hender Jeg anbefaler å kontakte henne for en god og riktig behandling.

Katja Kovaleva har gitt Home of Beauty - Majorstua - 5 stjerner den 29 maj. Cathrin, tusen takk for fantastisk jobb du har gjort med mine bryn !!😀😍. Anbefaler Cathrin på det sterkeste! Hun er veldig behagelig, hyggelig og sympatisk i tillegg til at hun er kjempedyktig, lytter til dine behov og kommer med profesjonelle råd underveis❤️

Mailin Jakobsen Gran har gitt Home of Beauty - Majorstua - 5 stjerner den 15 augusti. Veldig bra sted for å ta permanent makeup! Følte meg alltid velkommen og alltid god oppfølging :) anbefales!

Esra Can har gitt Home of Beauty - Majorstua - 5 stjerner den 10 april. Tuusen takk! Nå tør jeg endelig å smile med tennene mine takket være dere :D Har aldri hatt såå fine og bleke tenner før, følte hverken smerte på tennene eller skade under behandlingen. Anbefaler 100% til alle som vurderer tannbleking

Maria Solem har gitt Home of Beauty - Majorstua - 5 stjerner den 10 augusti. Cathrin er veldig dyktig og bruker tid til å tilpasse det som passer til ditt ansikt! Anbefaler henne på det sterkeste

Parvaneh har gitt Home of Beauty - Majorstua - 5 stjerner den 4 april. Jeg tok permanent makeup for knapt år siden hos annen salong og den ble altfor mørk. Fant frem til Home of Beauty og ønsket gjøre om på fasong og legge hår istedenfor men ble rådet til å fjerne det gamle først da det var altfor mørkt nesten blåsort var det. Siden jeg har hatt permanent makeup over mange år så satt fargen dypt men vi fikk fjernet så at vi nå kunne vi jobbe med fasongen og også skaffe en farge som var mer kledelig for meg. Anbefalles!

Liv Marit Eide har gitt Home of Beauty - Majorstua 5 stjerner den 19 oktober. Har vært hos Cathrin for forming av bryn ved flere anledninger, og er like fornøyd hver gang. Hun har et øye for detaljer og ser virkelig hva som passer ansiktsformen.

Hilde Nordseth har gitt Home of Beauty - Majorstua 5 stjerner den 15 november. Superfornøyd med resultatet!! Cathrin er imøtekommende og innmari dyktig� Anbefaler alle å dra hit dersom man vil utføre microblading. Her blir man møtt med et smil og servicen er alltid upåklagelig!

Linnea Cajbrandt Zettergren har gitt Home of Beauty - Majorstua 5 stjerner den 15 januari. Salongen och de anställda ger ett mycket proffsigt intryck. Jag beställde microblading hos Cathrin och blev otroligt nöjd med resultatet! Jag fick tät uppföljning och goda råd. Skönt att hitta en bra salong som tar arbetet på allvar och jobbar för kvalitet och med kundens bästa i tanken. Återkommer garanterat, tack!

Katja Henrikke Vangsnes har gitt Home of Beauty - Majorstua 5 stjernerden 10 juli · Jeg tok mikrobehandling for første gang med påfyll nå hos Cathrin og er super fornøyd med resultatet� Hun er så dyktig, profesjonell og en perfeksjonist. Jeg viste ikke så mye om selve mikrobehandlingsprosessen fra før, men jeg så bilder av arbeidet hennes på Instagram og stakk deretter innom for å snakke med henne. Bestilte fort time etter å ha sett all den kunnskapen hun hadde! Under behandlingen følte jeg meg veldig trygg ettersom hun var veldig nøye i arbeidet sitt og passet på å lytte til meg som kunde og mine ønsker om resultat. Fantastisk service! Anbefales på det sterkeste å gå til henne om du vil få naturlige og perfekte bryn��

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua  5 stjerner 25 mars · Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua  5 stjernerden 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua  5 stjernerden 29 mars · Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�

Svein Heibø har gitt Home of Beauty - Majorstua  5 stjernerden 20 mars · Super hyggelig sted å folk:D Tennene ble 7 hakk hvitere på en behandling. og gjorde heller ikke vondt for en med total tannlege skrekk. Kommer tilbake!

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua  5 stjernerden 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Aurora Langeland har gitt Home of Beauty - Majorstua  5 stjernerden 13 februari · Super service, og kjempe koselig lokale!! Ikke første gangen jeg er her, og heller ikke siste! <3 see you next time

Mayliss Udnes har gitt Home of Beauty - Majorstua  5 stjernerden 29 november 2016 · Kjempe fint sted. :-) Fikk Micro blanding av Cathrin, veldig flink og nøyaktig, og så rolig og god. :-) Anbefales absolutt 

Her finner du vurderinger vi mottok på vår facebook og  google profil. 

Bestill time