Brows gone wrong

Har du opplevd å ikke bli 100% fornøyd?

Det er mange som opplever å få resultat de ikke er 100% fornøyd med. Selv om vi som artister synes det ble bra er det til syvende og sist kunden som skal gå med det. Jeg som artist, er på ingen måte ei som tror jeg er bedre enn andre artister eller at alle resultatene mine kun er perfekte, men jeg jobber hele tiden for å bli virkelig god på det jeg driver med da jeg brenner for arbeidet jeg gjør. Dukker det opp tilfeller hvor en kunde ønsker hjelp, forsøker jeg å gjøre mitt ytterste til å tilfredsstille deres behov og hjelpe de så langt det går. Det er svært viktig å være ydmyk i denne bransjen og se tilbake på at vi alle startet et sted, kanskje ikke de beste resultatene i begynnelsen på noen av oss, men viktigst er det at vi blir bedre med tidens løp. For erfaring får man med mye praktisering. Ønsker å vise til det jeg har sagt tidligere til mine kunder og som jeg også fortalte denne kunden i tilfellet under. At er det noe som helst du lurer på eller ikke er helt fornøyd med, ta kontakt jeg hjelper deg gjerne.

Gilbert her tok kontakt med meg via facebook siden vår i søk om hjelp med en permanent makeup han dagene i forveien hadde tatt på sine bryn. Hans ønske var å få dette bort, da fasongen og selve uttrykket ikke ble slik han hadde sett for seg. Etter en god konsultasjon hvor jeg fikk analysert hans hud fikk vi klargjort at tørr needling ville være løsningen. Men han fikk tydelig beskjed om at dette ville være nødvendig å gjentas over flere behandlinger for å få tilbake en frisk og jevn hud.
Totalt behandlet jeg han 3 ganger og resultatet har blitt slående bra på kort tid.

Se selv på bildene under her.

Les selv Gilberts opplevelse av det hele under her:

(Hentet fra anmeldelse på facebook.)Reddende engel!

Fikk microbladet brynene hos en annen salong. Resultatet ble mildt sagt forferdelig. Var desperat, og kontaktet flere andre salonger for hjelp ang. priser og fjerning av microbladede bryn. Cathrin hos Home Of Beauty var den eneste som svarte, og dagen etter var jeg til behandling. Hadde ikke en gang forventet hjelp, og i det hele tatt behandling så fort. Er selv utdannet innen skjønnhet, og service, og jeg kan med hånden på hjertet påstå at Cathrin er ikke bare dyktig i det hun gjør, men hun har kunnskapen, og ikke minst god med mennesker. Hun får en til å slappe av med god tro om å være i trygge hender. Jeg satte mest pris på at hun var så flink med å gi informasjon, og at man bare kunne ta kontakt hvis det vare noe. Det handler om å ivareta kunden. Var til totalt 2-3 behandlinger i høst, og selv om det fortsatt sitter litt igjen, noe som jeg vet og håper skal falme over tid (det som er poenget med microblading i og med at det ikke skal være permanent som tatovering), er jeg strålende fornøyd med jobben som er blitt gjort, med super oppfølging av Cathrin. Legger ved før og etter bilde så kan det snakke for seg selv hvor god denne dama er! Skulle nok ha gått til henne fra begynnelsen av, men er slikt som skjer når man er svak, og lar penger styre mer enn kvalitet. Det var en dyr lekse å lære, men verdt det.Tusen takk Gilbert for fantastisk fine ord, You made my day!

Cathrin Unhjem

Sertifisert permanent makeup artist

Home of Beauty AS

tel: 24 02 22 22

Flere nyheter