Velkommen "Hjem" til Home of Beauty

Home of Beauty? Klikk HER for video


Home of Beauty er Cathrin Unhjem m/partner sitt semi-permanent makeup-konsept, bestående av behandlinger som hører sammen.

《Home of Beauty AS sin lille men svært sjarmerende skjønnhets salong med sentral beliggenhet på Majorstuen. Velkommen innom! Det er kun 1 person som drifter og jobber der. Spesialiserer seg innen permanent makeup, microblading, fjerning av permanent makeup uten laser.》

Behandlingsformer som den seneste tiden har fått stor etterspørsel og blitt for mange en nødvendighet og et godt hjelpeverktøy. Stadig i utvikling for nyskapende teknikker for bedre resultat til enhver kunde.

Jeg elsker det naturlige, dette gjenspeiler seg mye i mine resultater.

Ved at jeg gir deg trygghet, kvalitet og kunnskap i en voksende bransje. Faglig kompetanse med fordypning i kosmetisk permanent makeup og microblading.

Jeg er så heldig å nå fått inn VOB salong, spesialist innen vippe-extentions, bryn styling og lashlift behandling. Ved interesse for disse behandlingene, kan dere ta en hyggelig prat med henne når dere kommer til timen.

Salongen er tilrettelagt for kvinner og menn, unge som gamle, og dere er hjertelig velkommen innom til salongen på Majorstua, som ligger 150 meter fra Bogstadveien i Oslo

Du finner oss i (Majorstuen) Fauchaldsgate 21 med inngang fra schultzgate.

Home of Beauty AS
Fauchalds gate 11
Inngang schultz gate
Oslo, Norway
Åpningstider
Mandag: stengt
Tirsdag: 08-15
Onsdag: 08-15
Torsdag: 12-20
Fredag: 08-15
Lørdag: etter avtale
Søndag: Stengt