Permanent makeup bryn

Gratis rådgivning? Klikk her!
Bestill time her:

Permanent makeup bryn

Permanent makeup bryn

Har du lenge vurdert tanken på å ta kosmetisk permanent makeup, og kanskje synes du det til og med er vanskelig å velge akkurat den typen av uttrykk du ønsker? Kosmetisk tatovering er en populær behandling hos Home of Beauty i Oslo, beliggenhet Majorstuen.

Her har vi valgt å spesialisere oss på kosmetisk pigmentering for å gi deg trygghet, kunnskap og kvalitet på utførelsen.

Det finnes mange ulike uttrykk for de ulike resultatene og enkelt salongen døper om navnet på den ulike teknikken for å sette sitt preg på det. Hos oss har vi valgt å ikke gjøre det. Når du kommer til time vil du få en grundig gjennomgang og ville kunne konsultere deg med behandler for å finne akkurat det resultatet du er ute etter på brynene, vi utfører alt, om det så er pudderbryn (skygge) eller hårstrå med maskin eller manuell teknikk, kombinasjon av hårstrå og skygge, vi velger det som blir best for deg.

Behandlingen utføres ved at huden blir pigmenter med en tynn nål ca 0.6-1.6 millimeter under øvre hud-lag, (på fagspråket kalles dette for pigmentering). Dette vil kunne fremheve dine fine trekk uten at det faller bort når du vasker ansiktet.  

De fleste som velger kosmetisk tatovering ønsker å:

* Gjøre hverdagen enklere for seg selv

* Friske opp, forsterke

* Korrigere skjevheter på konturer

* Friske opp farger som har blitt blassere med årene.

* Spare tid i ellers så travel hverdag

* Synes det er vanskelig å tegne opp rett fasong.

* Har allergi for sminke

* Trener mye

Kjenner du deg igjen i noen av punktene ovenfor?

Da ønsker vi å hjelpe deg med det.

Våre behandlere utfører permanent makeup av høy kvalitet og bruker det siste innen de ulike teknikkene. Vi legger stor vekt på korrigering av skjevheter på lepper og bryn. Du vil sitte igjen med et frisk naturlig utsende med forsterkning av dine konturer.

I dagene etter:

I de 4 første dagene skal du smøre morgen, ettermiddag og kveld, ta bort eventuell lymfevæske som er vanlig at kroppen produserer dette gjør du ved å tappe på det behandlede området med ut-klemt/ lite fuktig bomullsvatt.

Du må benytte den anbefalte kremen som foreskrevet.  

De første 14 dagene må du unngå:

Svømming, sauna, boblebad, solarium, sol, ansiktsbehandlinger som berører området, ekstremsport, laser, osv..  
Du skal unngå vann og svetting de 4-5  første dagene for at det ikke skal påvirke negativt på det behandlede området.


Lepper er det noen gode tips å bruke sugerør de første par dagene, smør jevnlig etter behov for å hele tiden holde leppene smurt med krem. Smør på et tykkere lag med krem når du dusjer slik at du unngår å få vann på de. For å unngå skade og ikke forventet resultat, må du følge de oppgitte etterbehandlings rådene.

Velkomment til salongen vår Home of Beauty på Majorstuen i Oslo!

Permanent makeup bryn (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

90
min
5500
,-
Hver kunde får opptegnet fasong uten ferdig mal og som nøye måles opp ved bruk av det trente øye spesialtilpasset ditt ansikt. Dette gjøres for se på helheten slik at eventuelle korrigeringer eller skjevheter blir justert på rett måte. Du vil få god veiledning på det som passer deg best. Har du spørsmål, ring oss gjerne på 24022222 for en uforpliktende samtale. Vårt ønske er at du skal oppnå best mulig resultat. Les derfor gjennom FAQ/generell info når du bestiller time..

Microblading bryn (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

90
min
5500
,-
Hver kunde får opptegnet fasong uten ferdig mal og som nøye måles opp ved bruk av det trente øye spesialtilpasset ditt ansikt. Dette gjøres for se på helheten slik at eventuelle korrigeringer eller skjevheter blir justert på rett måte. Du vil få god veiledning på det som passer deg best. Har du spørsmål, ring oss gjerne på 24022222 for en uforpliktende samtale. Vårt ønske er at du skal oppnå best mulig resultat. Les derfor gjennom FAQ/generell info når du bestiller time.

Permanent makeup refill etter ca 1-2 år

90
min
2500
,-
Refill tas etter ca 1-2 år. Refill er viktig for å holde resultatet vedlike. For best resultat anbefaler vi at du leser spørsmål og svar når du bestiller. Kom gjerne 20 min innen timen for bedøvelse!

Microblading (refill innen 6 mnd til 1 år)

60
min
1500
,-
Dette er refill pris for de kunder som har fått utført Microblading hos Home of Beauty tidligere. Her fyller man på det man allerede har og eventuelt små-justere ved behov (her er det ikke inkludert ekstra refill). Har du spørsmål, ring oss gjerne på 24022222 for en uforpliktende samtale.

Microblading refill (fra annen salong)

90
min
2500
,-
Dette er refill for deg som ikke har vært hos oss fra tidligere men ønsker å fylle på fra annen salong. Prisen gjelder for de som har tatt permanent makeup bryn eller microblading sist innen 1- 1,5 år. Her fyller man i det man allerede har, eventuelt korrigere/justere ved ønske om endringer. Ta kontakt på forhånd for en konsultasjon. Har du spørsmål, ring oss gjerne på 24022222 for en uforpliktende samtale.

Elisabeth Alten har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner - den 9 Maj.

Etter tre tidligere besøk hos SOL, hadde jeg ikke blitt imøtsett, forstått. Resultatet var ikke bra. Kom senere til Cathrin i home of Beauty. Da var det en som så feilen med engang. Hun har laget eyeliner på et flott måte. Cathrin er svært dyktig...perfeksjonist fra hjertet til fingerspissene. Hun er svært lydhør. Hun er dessuten en utrolig hyggelig, fin person. En topp opplevelse å komme inn til henne på Home of beauty.Føker meg så trygg i hennes hender Jeg anbefaler å kontakte henne for en god og riktig behandling.🍃💕🌻

Stig-Andre Berge har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 juni ·

Alltid like hyggelig å besøke dere. Fantastisk service og proffe folk. Takk for mitt hvite fine smil jeg fikk etter å ha vært hos dere :)

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars · 

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Svein Heibø har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 mars · 

Super hyggelig sted å folk:D Tennene ble 7 hakk hvitere på en behandling. og gjorde heller ikke vondt for en med total tannlege skrekk. Kommer tilbake!

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales! 

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�