Pris - Lysere tenner  

Gratis rådgivning? Klikk her!
Bestill time her:
Tusen takk for din booking!

Jeg skal svare på din henvendelse så raskt jeg bare klarer :-)
Her gikk visst noe galt.
Prøv på nytt, eller send meg en epost på post@homeofbeauty.no, hvis du står helt fast.

Pris - Lysere tenner  

Kr.
1700

Få tilbake ditt hvite smil ved å bleke tennene hos oss!

Home of Beauty bruker siden 2015 en metode som gir resultater og som verken skader emaljen eller gir ising i tennene i etterkant.

Tannbleking testet og kontrollert av mattilsynet. Les mer HER

Hvorfor ta Tannbleking?

  • Gule tenner
  • Du ønsker et hvitere smil
  • Du har partivis gule tenner
  • Du ønsker å ha hvite tenner hele tiden

Hvordan fungerer behandlingen?

Gelé legges på de gule partiene eller over alle tennene og ligger og virker  3x15 minutter med uv-lys. (Geléen byttes ut hvert kvarter.)

Hva koster det å bleke tennene?


Å få lysere tenner hos oss koster 1700.- per behandling. Vi har lang erfaring og har behandlet mange hundre kunder så det fungerer veldig bra og vi har ikke hatt noen kunder som har fått smerte eller ising i etterkant.

Hvor mye lysere tenner kan man oppnå?

Du kan lysne alt fra 6-8 nyanser på 1 behandling. Føler du at du behøver mer enn 1 behandling gir vi deg 15% rabatt på behandling nr 2 innen 1 år.

NB! Det vil være fordelaktig men ikke et krav å ha vært på tann rengjøring hos tannlegen før timen, for fjerning av tannsten osv.

Bli kvitt de gule tennene og få smilet tilbake i dag!

Tannbleking

45
min
1700
,-
Få tilbake ditt naturlig hvite smil frem mot jul Home of Beauty bruker en metode som gir resultater og som verken skader emaljen eller gir ising i tennene i etterkant. Hvorfor ta tannbleking? * Gule tenner * Du ønsker et hvitere smil * Du har partivis gule tenner * Du ønsker å ha hvite tenner hele tiden. Hvor mange nyanser lysere kan man oppnå? Du kan lysne alt fra 6-8 nyanser på 1 behandling.

Tannbleking for to

45
min
3000
,-
Ta kontakt på post@homeofbeauty.no for å booke tid for to samtidig. Ta med en venn og få sammen tilbake deres naturlig hvite smil? Home of Beauty bruker en metode som gir resultater og som verken skader emaljen eller gir ising i tennene i etterkant. Hvorfor ta tannbleking? * Gule tenner * Du ønsker et hvitere smil * Du har partivis gule tenner * Du ønsker å ha hvite tenner hele tiden. Hvor mange nyanser lysere kan man oppnå? Du kan lysne alt fra 6-8 nyanser på 1 behandling.

Gavekort

min
,-
Kjøp gavekort til deg selv eller noen du er glad i, her kan du velge valgfritt beløp og design.

Cathrin Unhjem

Har til nå 7 års erfaring og tusen tall kunder bak seg innen permanent makeup og microblading. Hun har nylig i 2023 oppdatert seg på en av de nyeste teknikkene på markedet. Hun er her for å gi kundene kunnskap, trygghet og kvalitet. Hennes Fokus ligger til det naturlige og klassiske. Er nøye i sin utførelse, og lytter til kundens ønsker og behov.

Hun har øye for detaljer og med sin kunnskap vil hun kunne gi råd til den rette behandlingen for deg. Du vil alltid bli godt ivaretatt av henne. Følg henne på HOB INSTAGRAM  for mer inspirasjon og info.

Sikre deg din time i dag!

Therese Salah Kvarme  – 5 stjerner - den 12 dec.

Jaaaaaaa💕💕👍🏻👍🏻
Fantastiske og profesjonelle catrine.. hun har verkelig gjort en forskjell i livet mett.. anbefales og ta turen innom henne og få et fantastisk resultat på det du måtte trenge...

Elisabeth Alten har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner - den 9 maj.

Etter tre tidligere besøk hos SOL, hadde jeg ikke blitt imøtsett, forstått. Resultatet var ikke bra. Kom senere til Cathrin i home of Beauty. Da var det en som så feilen med engang. Hun har laget eyeliner på et flott måte. Cathrin er svært dyktig...perfeksjonist fra hjertet til fingerspissene. Hun er svært lydhør. Hun er dessuten en utrolig hyggelig, fin person. En topp opplevelse å komme inn til henne på Home of beauty.Føker meg så trygg i hennes hender Jeg anbefaler å kontakte henne for en god og riktig behandling.🍃💕🌻

Stig-Andre Berge har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 juni ·

Alltid like hyggelig å besøke dere. Fantastisk service og proffe folk. Takk for mitt hvite fine smil jeg fikk etter å ha vært hos dere :)


Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars · 

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Svein Heibø har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 mars · 

Super hyggelig sted å folk:D Tennene ble 7 hakk hvitere på en behandling. og gjorde heller ikke vondt for en med total tannlege skrekk. Kommer tilbake!

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales! 

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�