Lysere tenner? Tannbleking og effektiv spesial tannkrem gir meget bra resultater uten ising i tennene

Gratis rådgivning? Klikk her!
Bestill time her:

Lysere tenner? Tannbleking og effektiv spesial tannkrem gir meget bra resultater uten ising i tennene

(inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

Få tilbake ditt naturlig hvite smil tilbake og få med vår tannkrem som er tilpasset for deg som bleker tennene hos Home of Beauty.

Da har du i tillegg lysere tenner over tid!

Ps. vi kan behandle to personer samtidig!

Home of Beauty bruker siden 2015 en metode som gir resultater og som verken skader emaljen eller gir ising i tennene i etterkant.

Tannbleking testet og kontrollert av mattilsynet. Les mer HER

Hvorfor ta tannbleking?

  • Gule tenner
  • Du ønsker et hvitere smil
  • Du har partivis gule tenner
  • Du ønsker å ha hvite tenner hele tiden

Hvordan fungerer behandlingen?

Gelé legges på de gule partiene eller over alle tennene og ligger og virker  3x15 minutter med uv-lys. (Geléen byttes ut hvert kvarter.)

Hva koster det å bleke tennene?

Å få lysere tenner hos oss koster 2000.- per behandling. Nå inkluderer vi vår spesial tannkrem (verdi: 200.-) i prisen siden vi har stor erfaring at resultatene blir mye bedre og at tennene dine holder seg hvitere så lenge du bruker tannkremen. Vi har lang erfaring og har behandler mange hundre kunder så det fungerer meget bra og vi har ikke hatt noen kunder som fått smerte eller ising i etterkant.

Hvor mye lysere tenner kan man oppnå?

Du kan lysne alt fra 6-8 nyanser på 1 behandling. Føler du at du behøver mer enn 1 behandling gir vi deg 15% rabatt på behandling nr 2. Med vår spesial tannkrem som er fremtatt for deg som fått behandling holder tennene seg hvite og flotte lenger. Denne er inkludert i prisen!

NB! Det vil være fordelaktig men ikke et krav å ha vært på tann rengjøring hos tannlegen før timen, for fjerning av tannsten osv.

Bli kvitt de gule tennene og få smilet tilbake i dag!

Tannbleking

45
min
1700
,-
Få tilbake ditt naturlig hvite smil frem mot jul Home of Beauty bruker en metode som gir resultater og som verken skader emaljen eller gir ising i tennene i etterkant. Hvorfor ta tannbleking? * Gule tenner * Du ønsker et hvitere smil * Du har partivis gule tenner * Du ønsker å ha hvite tenner hele tiden. Hvor mange nyanser lysere kan man oppnå? Du kan lysne alt fra 6-8 nyanser på 1 behandling.

Tannbleking for to

45
min
3000
,-
Tag med en venn og få sammen tilbake deres naturlig hvite smil? Home of Beauty bruker en metode som gir resultater og som verken skader emaljen eller gir ising i tennene i etterkant. Hvorfor ta tannbleking? * Gule tenner * Du ønsker et hvitere smil * Du har partivis gule tenner * Du ønsker å ha hvite tenner hele tiden. Hvor mange nyanser lysere kan man oppnå? Du kan lysne alt fra 6-8 nyanser på 1 behandling.

Gavekort

min
,-
Kjøp gavekort til deg selv eller noen du er glad i, her kan du velge valgfritt beløp.

Cathrin Unhjem

Salong manager og  bryn spesialist (utfører profesjonell bryn forming, fjerning av tatovering til ny permanent makeup med maskin eller microblading) Hun er også behandleren på våre populære behandlinger microneedling og tannbleking.

Cathrin har flere års erfaring som frisør her i Oslo under Hope Hair. Jobber nå som salongmanager hos Home of Beauty og utfører både microblading og permanent makeup på master nivå. Nøye i sin utførelse, og hun lytter til kundens ønsker og behov.

Hun har øye for detaljer og mye kunnskap rundt brynforming og vekst sykluser,  hun vil kunne rådføre til den rette behandlingen for deg. Du vil alltid bli godt ivaretatt av henne. Se bilder på hennes kunder: https://www.instagram.com/homeofbeauty_oslo/

Booke din time online nå!

Therese Salah Kvarme – 5 stjerner - den 12 dec.

Jaaaaaaa💕💕👍🏻👍🏻
Fantastiske og profesjonelle catrine.. hun har verkelig gjort en forskjell i livet mett.. anbefales og ta turen innom henne og få et fantastisk resultat på det du måtte trenge...

Elisabeth Alten har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner - den 9 maj.

Etter tre tidligere besøk hos SOL, hadde jeg ikke blitt imøtsett, forstått. Resultatet var ikke bra. Kom senere til Cathrin i home of Beauty. Da var det en som så feilen med engang. Hun har laget eyeliner på et flott måte. Cathrin er svært dyktig...perfeksjonist fra hjertet til fingerspissene. Hun er svært lydhør. Hun er dessuten en utrolig hyggelig, fin person. En topp opplevelse å komme inn til henne på Home of beauty.Føker meg så trygg i hennes hender Jeg anbefaler å kontakte henne for en god og riktig behandling.🍃💕🌻

Stig-Andre Berge har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 juni ·

Alltid like hyggelig å besøke dere. Fantastisk service og proffe folk. Takk for mitt hvite fine smil jeg fikk etter å ha vært hos dere :)

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars · 

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Svein Heibø har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 mars · 

Super hyggelig sted å folk:D Tennene ble 7 hakk hvitere på en behandling. og gjorde heller ikke vondt for en med total tannlege skrekk. Kommer tilbake!

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales! 

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�