Permanent makeup eyeliner

Gratis rådgivning? Klikk her!
Bestill time her:

Permanent makeup eyeliner

Permanent makeup eyeliner

Våkne opp med perfekt eyeliner

Innrammede og definerte øyne kan få deg til å se flere år yngre ut og en av de mest effektive måtene å dra oppmerksomheten til øynene dine på, ved applikasjon av eyeliner.

Få eyelineren til å sitte hele dagen kan ofte være vanskelig for de med linser eller allergi å holde fint, også for de med en aktiv hverdag vil det være stress å måtte fylle på flere ganger i løpet av dagen.

Hos home of beauty legger vi derfor eyeliner etter ditt ønske og behov, vi sørger for at du får eyelineren som kler deg best. Det vil bli nøye tegnet opp slik at man får et visuelt inntrykk av hvordan den ser ut når du får den tatoveres på.

Eyeliner

Permanent eyeliner skaper et subtilt og naturlig utseende som er på plass allerede fra det sekundet du våkner. Denne permanente kosmetiske behandlingen er veldig populær både for kvinner og menn. Ekstra farge og skyggelegging kan bli lagt til hvis ønskelig for et mer dramatisk og definert resultat.

Kom på en kostnadsfri konsultasjon skulle du ha spørsmål eller ønsker veiledning.

Dette bør du tenke på før behandling:

Ta ut linser og ha med briller om du bruker det.

For å minke sjansen for blødning under behandling unngå et par dager i forveien inntak av, omega 3, sitrusfrukter, kaffe, te, alkohol, smertestillende, sterk mat og løk-sorter.

Kom uten sminke, da får huden puste godt føre en behandling og slik unngår du unødvendig ekstra påkjenning på det området som skal behandles.

I dagene etter:

I de 4 første dagene skal du smøre morgen, ettermiddag og kveld, ta bort eventuell lymfevæske som er vanlig at kroppen produserer dette gjør du ved å tappe på det behandlede området med ut-klemt/ lite fuktig bomulls vatt.

Du må benytte kun den anbefalte kremen som foreskrevet av behandler.  

De første 14 dagene må du unngå:

Svømming, sauna, boblebad, solarium, sol, ansikts behandlinger som berører området, ekstremsport, laser, osv..  
Du skal unngå vann og svetting de 4-5  første dagene for at det ikke skal påvirke negativt på det behandlede området.


Lepper er det noen gode tips å bruke sugerør de første par dagene, smør jevnlig etter behov for å hele tiden holde leppene smurt med krem. Smør på et tykkere lag med krem når du dusjer slik at du unngår å få vann på de. For å unngå skade og ikke forventet resultat, må du følge de oppgitte etterbehandlings rådene.

Velkommen.

Permanent makeup eyeliner grafisk oppe (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

120
min
5000
,-
Dette er for deg som ønsker en kraftigere eyeliner. Det er utrolig stilig og kler de aller fleste som liker et mer sminket utseende. Våkne med perfekt eyeliner? Eyelineren legges helt inntil vippekanten og man velger forskjellig tykkelse etter behov. Du vil sitte igjen med et naturlig og vakkert resultat. NB! Har du vippe extention på kan du IKKE ta eyeliner før vippene og limet er borte. Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale. For best resultat anbefaler vi at du leser spørsmål og svar når du bestiller. Kom gjerne 20 min innen timen for bedøvelse!

Permanent makeup - eyeliner oppe (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

60
min
4000
,-
Våkne med perfekt eyeliner? Eyelineren legges helt inntil vippekanten og man velger forskjellig tykkelse etter behov. Du vil sitte igjen med et naturlig og vakkert resultat. NB! Har du vippe extention på kan du IKKE ta eyeliner før vippene og limet er borte. Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale. Vårt ønsker er at du skal oppnå best resultat. Les derfor gjennom FAQ/generell info når du bestiller.

Permanent makeup - eyeliner oppe og nede (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

90
min
5000
,-
Vi leverer høy kvalitet. Eyelineren legges helt inntil vippekanten, og man kan velge forskjellig tykkelse etter behov. Eyeliner kan tatoveres både på øvre og nedre. Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale. Vårt ønske er at du skla oppnå best resultat. Les derfor gjennom FAQ/generell info når du bestiller.

Permanent makeup - eyeliner nede (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

60
min
3000
,-
Har du lyst på perfekt eyeliner uten å behøve å sminke deg hver dag? Da er dette rett behandling for deg! Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale. For best resultat anbefaler vi at du leser spørsmål og svar når du bestiller.

Permanent makeup refill etter ca 1-2 år

90
min
2500
,-
Refill tas etter ca 1-2 år. Refill er viktig for å holde resultatet vedlike. For best resultat anbefaler vi at du leser spørsmål og svar når du bestiller. Kom gjerne 20 min innen timen for bedøvelse!

Elisabeth Alten har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner - den 9 Maj.

Etter tre tidligere besøk hos SOL, hadde jeg ikke blitt imøtsett, forstått. Resultatet var ikke bra. Kom senere til Cathrin i home of Beauty. Da var det en som så feilen med engang. Hun har laget eyeliner på et flott måte. Cathrin er svært dyktig...perfeksjonist fra hjertet til fingerspissene. Hun er svært lydhør. Hun er dessuten en utrolig hyggelig, fin person. En topp opplevelse å komme inn til henne på Home of beauty.Føker meg så trygg i hennes hender Jeg anbefaler å kontakte henne for en god og riktig behandling.🍃💕🌻

Stig-Andre Berge har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 juni ·

Alltid like hyggelig å besøke dere. Fantastisk service og proffe folk. Takk for mitt hvite fine smil jeg fikk etter å ha vært hos dere :)

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars · 

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Svein Heibø har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 mars · 

Super hyggelig sted å folk:D Tennene ble 7 hakk hvitere på en behandling. og gjorde heller ikke vondt for en med total tannlege skrekk. Kommer tilbake!

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales! 

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�