Pris - Permanent Makeup Eyeliner

Gratis rådgivning? Klikk her!
Bestill time her:
Tusen takk for din booking!

Jeg skal svare på din henvendelse så raskt jeg bare klarer :-)
Her gikk visst noe galt.
Prøv på nytt, eller send meg en epost på post@homeofbeauty.no, hvis du står helt fast.

Pris - Permanent Makeup Eyeliner

Kr.
4000

Med Permanent Makeup Eyeliner har du en perfekt eyeliner hver eneste dag

Innrammede og definerte øyne kan få deg til å se flere år yngre ut og en av de mest effektive måtene å dra oppmerksomheten til øynene dine på, ved applikasjon av eyeliner.

Få eyelineren til å sitte hele dagen kan ofte være vanskelig for de med linser eller allergi å holde fint, også for de med en aktiv hverdag vil det være stress å måtte fylle på flere ganger i løpet av dagen.

Hos Home of Beauty legger vi derfor eyeliner etter ditt ønske og behov, vi sørger for at du får eyelineren som kler deg best. Det vil bli nøye tegnet opp slik at man får et visuelt inntrykk av hvordan den ser ut når du får den tatoveres på.

BLACK FRIDAY (25/11 - 22/12)

Øvre vipperot/klassisk eyeliner: kr 3.000.-

Øvre + nedre vipperot/klassisk eyeliner: kr 4.000.-

Når du booker time så benytt kode: BFHOB

Permanent Makeup Eyeliner

Permanent eyeliner skaper et subtilt og naturlig utseende som er på plass allerede fra det sekundet du våkner. Denne permanente kosmetiske behandlingen er veldig populær både for kvinner og menn. Ekstra farge og skyggelegging kan bli lagt til hvis ønskelig for et mer dramatisk og definert resultat.

Kjenner du deg igjen i punktene ovenfor?

Å velge artist er meget viktig derfor tilbyr vi gratis konsultasjon hvis du vurderer permanent makeup.

Copyright - Home of Beauty -

Vi gratis konsultasjon hvis du vurderer Permanent Makeup Eyeliner.

Hva bør du tenke på før og etter behandling?

Klikk her for info

Permanent makeup - eyeliner oppe og nede (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

90
min
5000
,-
Ønsker du permanent eyeliner eller vipperot forsterkning? Eyeliner kan tatoveres både på øvre og nedre. Vi fokuserer på det naturlige uttrykket og designet med høyeste kvalitet. Eyelineren legges helt inntil vippekanten, og man kan velge forskjellig tykkelse etter behov. OBS! Unngå bruk av vannfast maskara, oljebaserte produkter eller vippeserum 1 uke før behandling!

Permanent makeup - eyeliner klassisk oppe (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

90
min
4000
,-
Perfekt eyeliner til en hver tid? Ønsker du å fremheve øyene? Da er permanent eyeliner makeup den rette behandlingen for deg. Farge mellom vipperøttene og få en liten elegant avslutting. Din øyefarge vil fremstå klarere og vipper forsterkes visuelt.. Vi tar sammen en konsultasjon og kommer til enighet. OBS! Unngå bruk av vannfast maskara, oljebaserte produkter eller vippeserum 1 uke før behandling!

Permanent makeup - eyeliner nede (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

60
min
3000
,-
Har du lyst på perfekt eyeliner nede uten å behøve å sminke deg hver dag?  Unngå bruk av vannfast maskara, oljebaserte produkter eller vippeserum 1 uke før behandling!

Permanent makeup eyeliner grafisk/shaded oppe (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

120
min
5500
,-
Dette er for deg som ønsker en kraftigere eyeliner som gir et mer sminket utrykk. Lyst på perfekt eyeliner til en hver tid? Nå kan du våkne hver morgen med et mer “våkent” blikk. Med permanent eyeliner/vipperot-farge kan vi fremheve og markere dine øyne på en naturlig og diskré måte. Din øyefarge vil fremstå klarere og vipperøttene forsterkes visuelt. Det tar bare et par minutter å vurdere din øyeform og diskutere bredde- og fargepreferanser. Kunde og behandler tar sammen en konsultasjon og kommer til enighet.OBS! Unngå bruk av vannfast maskara, oljebaserte produkter eller vippeserum 1 uke før behandling!

Cathrin Unhjem

Har til nå 7 års erfaring og tusen tall kunder bak seg innen permanent makeup og microblading. Hun har nylig i 2023 oppdatert seg på en av de nyeste teknikkene på markedet. Hun er her for å gi kundene kunnskap, trygghet og kvalitet. Hennes Fokus ligger til det naturlige og klassiske. Er nøye i sin utførelse, og lytter til kundens ønsker og behov.

Hun har øye for detaljer og med sin kunnskap vil hun kunne gi råd til den rette behandlingen for deg. Du vil alltid bli godt ivaretatt av henne. Følg henne på HOB INSTAGRAM  for mer inspirasjon og info.

Sikre deg din time i dag!

Therese Salah Kvarme  – 5 stjerner - den 12 dec.

Jaaaaaaa💕💕👍🏻👍🏻
Fantastiske og profesjonelle catrine.. hun har verkelig gjort en forskjell i livet mett.. anbefales og ta turen innom henne og få et fantastisk resultat på det du måtte trenge...

Elisabeth Alten har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner - den 9 maj.

Etter tre tidligere besøk hos SOL, hadde jeg ikke blitt imøtsett, forstått. Resultatet var ikke bra. Kom senere til Cathrin i home of Beauty. Da var det en som så feilen med engang. Hun har laget eyeliner på et flott måte. Cathrin er svært dyktig...perfeksjonist fra hjertet til fingerspissene. Hun er svært lydhør. Hun er dessuten en utrolig hyggelig, fin person. En topp opplevelse å komme inn til henne på Home of beauty.Føker meg så trygg i hennes hender Jeg anbefaler å kontakte henne for en god og riktig behandling.🍃💕🌻

Stig-Andre Berge har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 juni ·

Alltid like hyggelig å besøke dere. Fantastisk service og proffe folk. Takk for mitt hvite fine smil jeg fikk etter å ha vært hos dere :)


Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars · 

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Svein Heibø har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 mars · 

Super hyggelig sted å folk:D Tennene ble 7 hakk hvitere på en behandling. og gjorde heller ikke vondt for en med total tannlege skrekk. Kommer tilbake!

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales! 

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�