Permanent makeup eyeliner

Gratis rådgivning? Klikk her!
Bestill time her:

Permanent makeup eyeliner

(inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

Med permanent makeup eyeliner har du en perfekt eyeliner hver eneste dag

Innrammede og definerte øyne kan få deg til å se flere år yngre ut og en av de mest effektive måtene å dra oppmerksomheten til øynene dine på, ved applikasjon av eyeliner.

Få eyelineren til å sitte hele dagen kan ofte være vanskelig for de med linser eller allergi å holde fint, også for de med en aktiv hverdag vil det være stress å måtte fylle på flere ganger i løpet av dagen.

Hos home of beauty legger vi derfor eyeliner etter ditt ønske og behov, vi sørger for at du får eyelineren som kler deg best. Det vil bli nøye tegnet opp slik at man får et visuelt inntrykk av hvordan den ser ut når du får den tatoveres på.

Permanent makeup eyeliner

Permanent eyeliner skaper et subtilt og naturlig utseende som er på plass allerede fra det sekundet du våkner. Denne permanente kosmetiske behandlingen er veldig populær både for kvinner og menn. Ekstra farge og skyggelegging kan bli lagt til hvis ønskelig for et mer dramatisk og definert resultat.

Kjenner du deg igjen i noen av punktene ovenfor? Å velge artist er meget viktig derfor tilbyr vi gratis konsultasjon hvis du vurderer permanent makeup.

Hva bør du tenke på før og etter behandling?

Klikk her for info

Gavekort

min
,-
Kjøp gavekort til deg selv eller noen du er glad i, her kan du velge valgfritt beløp.

Gratis konsultasjonstime for permanent makeup og microblading.

20
min
0
,-
Konsultasjon for kosmetisk permanent makeup og microblading av eyeliner, lepper og bryn. Vi finner det som kler deg best og om det er permanent makeup eller microblading som passer best. Bestill din time nå!

Permanent makeup - eyeliner oppe og nede (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

90
min
5000
,-
Vi leverer høy kvalitet. Eyelineren legges helt inntil vippekanten, og man kan velge forskjellig tykkelse etter behov. Eyeliner kan tatoveres både på øvre og nedre. Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale. Vårt ønske er at du skla oppnå best resultat. Les derfor gjennom FAQ/generell info når du bestiller.

Permanent makeup - eyeliner klassisk oppe (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

90
min
4000
,-
For deg som ønsker å forsterke med farge mellom vipperøttene og få en liten elegant avsluttning. Perfekt eyeliner til en hver tid? Nå kan du våkne hver morgen med et mer “våkent” blikk. Med permanent eyeliner/vipperot-farge kan vi fremheve og markere dine øyne på en naturlig og diskré måte. Din øyefarge vil fremstå klarere og vipperøttene forsterkes visuelt. Det tar bare et par minutter å vurdere din øyeform og diskutere bredde- og fargepreferanser. Kunde og behandler tar sammen en konsultasjon og kommer til enighet.OBS! Unngå bruk av vannfast maskara, oljebaserte produkter eller vippeserum 1 uke før behandling!

Permanent makeup - eyeliner nede (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

60
min
3000
,-
Har du lyst på perfekt eyeliner uten å behøve å sminke deg hver dag? Da er dette rett behandling for deg! Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale. For best resultat anbefaler vi at du leser spørsmål og svar når du bestiller.

Cathrin Unhjem

Salong manager og  bryn spesialist (utfører profesjonell bryn forming, fjerning av tatovering til ny permanent makeup med maskin eller microblading) Hun er også behandleren på våre populære behandlinger microneedling og tannbleking.

Cathrin har flere års erfaring som frisør her i Oslo under Hope Hair. Jobber nå som salongmanager hos Home of Beauty og utfører både microblading og permanent makeup på master nivå. Nøye i sin utførelse, og hun lytter til kundens ønsker og behov.

Hun har øye for detaljer og mye kunnskap rundt brynforming og vekst sykluser,  hun vil kunne rådføre til den rette behandlingen for deg. Du vil alltid bli godt ivaretatt av henne. Se bilder på hennes kunder: https://www.instagram.com/homeofbeauty_oslo/

Booke din time online nå!

Therese Salah Kvarme – 5 stjerner - den 12 dec.

Jaaaaaaa💕💕👍🏻👍🏻
Fantastiske og profesjonelle catrine.. hun har verkelig gjort en forskjell i livet mett.. anbefales og ta turen innom henne og få et fantastisk resultat på det du måtte trenge...

Elisabeth Alten har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner - den 9 maj.

Etter tre tidligere besøk hos SOL, hadde jeg ikke blitt imøtsett, forstått. Resultatet var ikke bra. Kom senere til Cathrin i home of Beauty. Da var det en som så feilen med engang. Hun har laget eyeliner på et flott måte. Cathrin er svært dyktig...perfeksjonist fra hjertet til fingerspissene. Hun er svært lydhør. Hun er dessuten en utrolig hyggelig, fin person. En topp opplevelse å komme inn til henne på Home of beauty.Føker meg så trygg i hennes hender Jeg anbefaler å kontakte henne for en god og riktig behandling.🍃💕🌻

Stig-Andre Berge har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 juni ·

Alltid like hyggelig å besøke dere. Fantastisk service og proffe folk. Takk for mitt hvite fine smil jeg fikk etter å ha vært hos dere :)

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars · 

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Svein Heibø har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 mars · 

Super hyggelig sted å folk:D Tennene ble 7 hakk hvitere på en behandling. og gjorde heller ikke vondt for en med total tannlege skrekk. Kommer tilbake!

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales! 

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�