Pris - Fjerning av Permanent Makeup

Gratis rådgivning? Klikk her!
Bestill time her:
Tusen takk for din booking!

Jeg skal svare på din henvendelse så raskt jeg bare klarer :-)
Her gikk visst noe galt.
Prøv på nytt, eller send meg en epost på post@homeofbeauty.no, hvis du står helt fast.

Pris - Fjerning av Permanent Makeup

Kr.
3000

Fjerning av Permanent Makeup
uten laser og smerte

Det gleder oss å kunne tilby et mer skånsomt, mildere og mindre smertefullt alternativ til lasermetoden for å redusere og fjerne permanent makeup av bryn og lipliner. Dette er en behandling som fungerer veldig godt!

Rejuvi er en unik metode for å fjerne farge fra tatovert makeup.

Hvordan fjernes permanent makeup?


Du vil få en god bedøvelse rufset raskt over huden som skal behandles slik at du ikke kjenner noe særlig ubehag. Så tilføres middelet på samme måte som ved ordinær permanent makeup, med samme maskin og nål. Rejuvi-middelet sørger for at huden frastøter fargen slik at det skilles ut fra huden. Middelet fanger pigmentet opp slik at det løftes opp til hudoverflaten. Her dannes en skorpe av middelet og fargen. De neste par ukene etter som huden heles vil den fortsette å skyve opp mer av den uønskede fargen til  hudoverflaten, slik at det vil være mulig ved de neste behandlingene å få tak i det resterende. Skorpen faller etter hvert av, og tar da den fargen som har klart å stige til overflaten ved denne behandlingen permanent med seg.

Etter at skorpen er falt av vil huden bli veldig rød. Huden vil bli normal igjen over en periode på et par måneder. Dette er så klart individuelt, men vanligvis roer det seg etter ca. 8 uker.

Fjerning av Permanent Makeup - fordeler:

  • Den fungerer på alle typer farger.
  • De fleste tatoveringer kan fjernes på færre behandlinger enn ved laserbehandling. Mange trenger så få som 3-4 behandlinger.
  • Passer bra til fjerning av semi-permanent makeup (f.eks. øyebryn).
  • Den fører ikke til hårtap.
  • Kan brukes til fjerning på deler av permanent makeup for justeringer eller korrigeringer.

Metoden ikke er:

  • Er ikke en hud tonet cover up (ingen farge som legges over).
  • Er ikke en syre eller blekemiddel basert på å lysne/bleke fargen.
  • Er ikke en medisinsk eller kirurgisk behandling.
  • Er ikke behandling du får utført hjemme, da man må være sertifisert behandler av tatovering eller permanent makeup.

Hvor mange fjerning av Permanent Makeup behandlinger trengs egentlig

Det er alltid vanskelig å si hvor mange behandlinger man vil behøve før første behandling er utført og helet. Men fordi behandlingen er svært effektiv vil man kunne fjerne den i løpet av alt fra 2-5 behandlinger (dette gjelder permanent makeup på bryn).

Viktig å vite:

Som ved alle typer fjernings metoder finnes det alltid en viss risiko med behandlingene. Arrdannelse er en av dem, da de aller fleste allerede har en arrdannelse fra tatoveringen de ønsker å fjerne. Dette kan komme tydeligere frem i fjerning prosessen. Frykt ikke, av den grunn har vi valgt ut behandlinger som drar nytte av hverandre slik at vi kan løse alt på samme sted. Vi tilbyr også microneedling som reparerer og bygger opp igjen hudens struktur etter endt behandling hvor vi har fjernet permanent makeup.

Copyright - Home of Beauty


Video konsultasjonstime fjerning av permanent makeup på lepper eller bryn

15
min
0
,-
Det kan være lønnsomt og ikke minst nødvendig å fjerne gammel moro før man legger nytt, dette for å få det optimale resultatet ved utførelse av våre permanent makeup behandlinger. Er du nysgjerrig men ikke helt sikker?

Den første fjerning av permanent makeup på lepper eller bryn

60
min
3000
,-
Her kartlegges behandlingen nøye. Har du gammel tatovering på bryn eller lepper som du er lei av og som du ønsker å fjerne? Feil fasong eller farge? Da er dette den rette behandlingen for deg.

Fjerning av permanent makeup behandling nr: 2

60
min
1500
,-
Har du hatt en fjerning av permanent makeup hos Home of Beauty og muligens trenger en til er prisen kun 1500.-/behandling.

Cathrin Unhjem

Har til nå 7 års erfaring og tusen tall kunder bak seg innen permanent makeup og microblading. Hun har nylig i 2023 oppdatert seg på en av de nyeste teknikkene på markedet. Hun er her for å gi kundene kunnskap, trygghet og kvalitet. Hennes Fokus ligger til det naturlige og klassiske. Er nøye i sin utførelse, og lytter til kundens ønsker og behov.

Hun har øye for detaljer og med sin kunnskap vil hun kunne gi råd til den rette behandlingen for deg. Du vil alltid bli godt ivaretatt av henne. Følg henne på HOB INSTAGRAM  for mer inspirasjon og info.

Sikre deg din time i dag!

Therese Salah Kvarme  – 5 stjerner - den 12 dec.

Jaaaaaaa💕💕👍🏻👍🏻
Fantastiske og profesjonelle catrine.. hun har verkelig gjort en forskjell i livet mett.. anbefales og ta turen innom henne og få et fantastisk resultat på det du måtte trenge...

Elisabeth Alten har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner - den 9 maj.

Etter tre tidligere besøk hos SOL, hadde jeg ikke blitt imøtsett, forstått. Resultatet var ikke bra. Kom senere til Cathrin i home of Beauty. Da var det en som så feilen med engang. Hun har laget eyeliner på et flott måte. Cathrin er svært dyktig...perfeksjonist fra hjertet til fingerspissene. Hun er svært lydhør. Hun er dessuten en utrolig hyggelig, fin person. En topp opplevelse å komme inn til henne på Home of beauty.Føker meg så trygg i hennes hender Jeg anbefaler å kontakte henne for en god og riktig behandling.🍃💕🌻

Stig-Andre Berge har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 juni ·

Alltid like hyggelig å besøke dere. Fantastisk service og proffe folk. Takk for mitt hvite fine smil jeg fikk etter å ha vært hos dere :)


Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars · 

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Svein Heibø har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 mars · 

Super hyggelig sted å folk:D Tennene ble 7 hakk hvitere på en behandling. og gjorde heller ikke vondt for en med total tannlege skrekk. Kommer tilbake!

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales! 

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�