Fjerning av permanent makeup og tatovering

Gratis rådgivning? Klikk her!
Bestill time her:

Fjerning av permanent makeup og tatovering

Fjerning av permanent makeup, microblading og tatovering

Det gleder oss å kunne tilby et mer skånsomt, mildere og mindre smertefull alternativ til laser metoden for å redusere og fjerne permanent makeup av bryn og lipliner.

Rejuvi er en unik metode kjemisk tatovering fjerning som er designet til å fjerne tatovering fargen.


Hvordan utføres rejuvi fjerningen?

Du vil få en god bedøvelse rufset raskt over huden som skal behandles slik at du ikke kjenner noe særlig ubehag. Så tilføres middelet på samme måte som ved ordinær permanent makeup, med samme maskin og nål. Den spesielle rejuvi formelen/middelet er også u-forenelig med huden slik at huden avstøter det eller skiller ut det. Middelet jobber umiddelbart i kontakt med pigmentet og fanger det slik at det løftes opp til overflaten. Her dannes en skorpe av middelet og fargen som er støtt ut via hudoverflaten. De neste par ukene etter som huden tilheles vil den fortsette skyve opp mer av den uønskede fargen til epidermis overflaten slik at det vil være mulig ved de neste behandlingene få tak i resterende. Skorpen faller etter hvert av og tar da den fargen som har klart å stige til overflaten ved denne behandlingen permanent med seg.

Etter at skorpen er falt av vil huden fremstå flamberende rød, men vil så gå tilbake til sin mer normale tilstand over en periode på et par mnd. Dette er så klart individuelt men vanligvis roer det seg etter ca 8 uker.

Fordeler ved behandling:

  • Den er ikke farge selektiv og fungerer derfor på alle typer farger.
  • De fleste tatoveringer kan bli fjernet på færre behandlinger helt ned i tre til fire behandlinger  fjerning metoder som for eksempel laser metode. .
  • Passer bra til fjerning av semi permanent makeup, (øyebryn)
  • Den fører ikke til hårtap.
  • Kan brukes til fjerning på deler av tatoveringer eller permanent makeup for justeringer / korrigeringer.

Hva denne Rejuvi metoden ikke er:

  • Er ikke behandling du får utført hjemme, da man må være sertifisert behandler av tatovering eller permanent makeup.
  • Er ikke en hudtonet cover up ( ingen farge som legges over)
  • Er ikke en syre eller blekemiddel basert på å lysne/bleke fargen
  • Er ikke en medisinsk eller kirurgisk behandling

Hva inneholder produktet?

alkaliske jord metalloksider og tradisjonell metalloksider som kan sammenlignes med partikkelstørrelsen i pigmentene, derfor er den så effektiv som den er, “likheter tiltrekker likheter.”

Hvor mange behandlinger med Rejuvi trengs for å fjerne tatoveringen?

Det er alltid vanskelig å si hvor mange behandlinger man vil behøve før første behandling er utført og tilhelet. Men fordi behandlingen er svært effektiv vil man kunne fjerne den alt fra 2-5 behandlinger, (dette gjelder permanent makeup på bryn)

Hvordan skal man behandle området etter behandling med Rejuvi?

Det aller viktigste er at du holder det behandlede området borte fra vann og omgivelser med mye bakterier de første 7 dagene slik at man forebygger og unngår mulig infeksjoner eller en for rask tilheling, slik at skorpen rekker å legge seg. Når skorpen har stivnet, vil den både kunne klø og kjennes stram, dette er normalt, men du kan ved hjelp av Bepanthen mykgjøre skorpen når den er 100% stivnet. Slik vil den når tiden er moden flasse av uten at du skader huden mer enn normalt.

Gode tips:

- Ligg på ryggen de første nettene. (slik unngår du blod og væske fra brynene på putevare samt at du skader huden.

- vær inaktiv de 14 første dagene, slik vil tilhelingen gå raskere.

- Unngå  vann og vasking av ansiktet/bryn området på hele 7 dager.

- Mykgjør den harde/stive skorpen med Bepanthen krem. Påfør den så rett på huden i de etterfulgte 14 dagen etter skorpen er falt av.

Viktig å vite:

Som ved alle typer fjernings metoder finnes det det alltid en viss risiko med behandlingene. Arrdannelse er en av dem, da de aller fleste allerede har en arrdannelse fra tatoveringen de ønsker fjerne. Dette kan komme tydeligere frem i fjerning prosessen. Frykt ikke, av den grunn har vi spesielt valgt ut behandlinger som drar nytte av hverandre slik at vi kan løse alt på samme sted. Derfor tilbyr vi også microneedling som reparerer og bygger opp igjen hudens struktur. etter endt behandling med fjerning.

Konsultasjonstime fjerning av permanent makeup på lepper eller bryn

30
min
0
,-
Her kartlegges behandlingen. Det kan være lønnsomt og ikke minst nødvendig å fjerne gammel moro før man legger nytt, dette for å få det opptimale resultatet ved utførelse av våre permanent makeup behandlinger. For bilder, se før/etter bilder. Bestill din time online med våre dyktige terapeuter i dag. Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale.

Den første fjerning av permanent makeup på lepper eller bryn

60
min
3000
,-
Etter du tatt en behandling og trenger flere er prisen kun 1500.-/behandling. Har du gammel tatovering på bryn eller lepper som du er missfornøyd med?.Bestill din nå med våre dyktige terapeuter i dag. Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale. For best resultat anbefaler vi at du leser spørsmål og svar når du bestiller.

Fjerning av permanent makeup behandling nr: 2

60
min
1500
,-
Har du hatt en tatoveringsfjerning behandling hos Home of Beauty og muligens trenger en til er prisen kun 1500.-/behandling. Har du gammel tatovering på bryn eller lepper som du er missfornøyd med? Kanskje er det feil fasong eller farge?  Bestill time med våre dyktige terapeuter i dag. Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale. For best resultat anbefaler vi at du leser spørsmål og svar når du bestiller.

Gavekort

min
,-
Kjøp gavekort til deg selv eller noen du er glad i, her kan du velge valgfritt beløp.

Cathrin Unhjem

Salong manager og  bryn spesialist (utfører profesjonell bryn forming, fjerning av tatovering til ny permanent makeup med maskin eller microblading) Hun er også behandleren på våre populære behandlinger microneedling og tannbleking.

Cathrin har flere års erfaring som frisør her i Oslo under Hope Hair. Jobber nå som salongmanager hos Home of Beauty og utfører både microblading på master nivå og permanent makeup med Biotek system. Nøye i sin utførelse, og hun lytter til kundens ønsker og behov.

Hun har øye for detaljer og mye kunnskap rundt brynforming og vekst sykluser,  hun vil kunne rådføre til den rette behandlingen for deg. Du vil alltid bli godt ivaretatt av henne. Se bilder på hennes kunder: https://www.instagram.com/homeofbeauty_oslo/

Booke din time online nå!

Elisabeth Alten har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner - den 9 Maj.

Etter tre tidligere besøk hos SOL, hadde jeg ikke blitt imøtsett, forstått. Resultatet var ikke bra. Kom senere til Cathrin i home of Beauty. Da var det en som så feilen med engang. Hun har laget eyeliner på et flott måte. Cathrin er svært dyktig...perfeksjonist fra hjertet til fingerspissene. Hun er svært lydhør. Hun er dessuten en utrolig hyggelig, fin person. En topp opplevelse å komme inn til henne på Home of beauty.Føker meg så trygg i hennes hender Jeg anbefaler å kontakte henne for en god og riktig behandling.🍃💕🌻

Stig-Andre Berge har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 juni ·

Alltid like hyggelig å besøke dere. Fantastisk service og proffe folk. Takk for mitt hvite fine smil jeg fikk etter å ha vært hos dere :)

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars · 

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Svein Heibø har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 mars · 

Super hyggelig sted å folk:D Tennene ble 7 hakk hvitere på en behandling. og gjorde heller ikke vondt for en med total tannlege skrekk. Kommer tilbake!

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales! 

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�