Fjerning av gammel permanent makeup

Gratis rådgivning? Klikk her!
Bestill time her:

Fjerning av gammel permanent makeup

(inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

Fjerning av permanent makeup uten laser

Det gleder oss å kunne tilby et mer skånsomt, mildere og mindre smertefullt alternativ til lasermetoden for å redusere og fjerne permanent makeup av bryn og lipliner.

Rejuvi er en unik metode for å fjerne farge fra tatovert makeup.

Hvordan utføres Rejuvi-fjerningen?

Du vil få en god bedøvelse rufset raskt over huden som skal behandles slik at du ikke kjenner noe særlig ubehag. Så tilføres middelet på samme måte som ved ordinær permanent makeup, med samme maskin og nål. Rejuvi-middelet sørger for at huden frastøter fargen slik at det skilles ut fra huden. Middelet fanger pigmentet opp slik at det løftes opp til hudoverflaten. Her dannes en skorpe av middelet og fargen. De neste par ukene etter som huden heles vil den fortsette å skyve opp mer av den uønskede fargen til  hudoverflaten, slik at det vil være mulig ved de neste behandlingene å få tak i det resterende. Skorpen faller etter hvert av, og tar da den fargen som har klart å stige til overflaten ved denne behandlingen permanent med seg.

Etter at skorpen er falt av vil huden bli veldig rød. Huden vil bli normal igjen over en periode på et par måneder. Dette er så klart individuelt, men vanligvis roer det seg etter ca. 8 uker.Fjerning av permanent makeup - fordeler:

  • Den fungerer på alle typer farger.
  • De fleste tatoveringer kan fjernes på færre behandlinger enn ved laserbehandling. Mange trenger så få som 3-4 behandlinger.
  • Passer bra til fjerning av semi-permanent makeup (f.eks. øyebryn).
  • Den fører ikke til hårtap.
  • Kan brukes til fjerning på deler av permanent makeup for justeringer eller korrigeringer.

Rejuvi-metoden ikke er:

  • Er ikke behandling du får utført hjemme, da man må være sertifisert behandler av tatovering eller permanent makeup.
  • Er ikke en hudtonet cover up (ingen farge som legges over).
  • Er ikke en syre eller blekemiddel basert på å lysne/bleke fargen.
  • Er ikke en medisinsk eller kirurgisk behandling.

Hvor mange fjerning av permanent makeup behandlinger trengs for å fjerne permanent makeup?

Det er alltid vanskelig å si hvor mange behandlinger man vil behøve før første behandling er utført og helet. Men fordi behandlingen er svært effektiv vil man kunne fjerne den i løpet av alt fra 2-5 behandlinger (dette gjelder permanent makeup på bryn).

Viktig å vite:

Som ved alle typer fjernings metoder finnes det alltid en viss risiko med behandlingene. Arrdannelse er en av dem, da de aller fleste allerede har en arrdannelse fra tatoveringen de ønsker å fjerne. Dette kan komme tydeligere frem i fjerning prosessen. Frykt ikke, av den grunn har vi valgt ut behandlinger som drar nytte av hverandre slik at vi kan løse alt på samme sted. Vi tilbyr også microneedling som reparerer og bygger opp igjen hudens struktur etter endt behandling hvor vi har fjernet permanent makeup.

Copywrite - Home of Beauty

Konsultasjonstime fjerning av permanent makeup på lepper eller bryn

30
min
0
,-
Her kartlegges behandlingen. Det kan være lønnsomt og ikke minst nødvendig å fjerne gammel moro før man legger nytt, dette for å få det opptimale resultatet ved utførelse av våre permanent makeup behandlinger. For bilder, se før/etter bilder. Bestill din time online med våre dyktige terapeuter i dag. Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale.

Den første fjerning av permanent makeup på lepper eller bryn

60
min
3000
,-
Etter du tatt en behandling og trenger flere er prisen kun 1500.-/behandling. Har du gammel tatovering på bryn eller lepper som du er missfornøyd med?.Bestill din nå med våre dyktige terapeuter i dag. Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale. For best resultat anbefaler vi at du leser spørsmål og svar når du bestiller.

Fjerning av permanent makeup behandling nr: 2

60
min
1500
,-
Har du hatt en tatoveringsfjerning behandling hos Home of Beauty og muligens trenger en til er prisen kun 1500.-/behandling. Har du gammel tatovering på bryn eller lepper som du er missfornøyd med? Kanskje er det feil fasong eller farge?  Bestill time med våre dyktige terapeuter i dag. Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale. For best resultat anbefaler vi at du leser spørsmål og svar når du bestiller.

Gavekort

min
,-
Kjøp gavekort til deg selv eller noen du er glad i, her kan du velge valgfritt beløp.

Cathrin Unhjem

Salong manager og  bryn spesialist (utfører profesjonell bryn forming, fjerning av tatovering til ny permanent makeup med maskin eller microblading) Hun er også behandleren på våre populære behandlinger microneedling og tannbleking.

Cathrin har flere års erfaring som frisør her i Oslo under Hope Hair. Jobber nå som salongmanager hos Home of Beauty og utfører både microblading og permanent makeup på master nivå. Nøye i sin utførelse, og hun lytter til kundens ønsker og behov.

Hun har øye for detaljer og mye kunnskap rundt brynforming og vekst sykluser,  hun vil kunne rådføre til den rette behandlingen for deg. Du vil alltid bli godt ivaretatt av henne. Se bilder på hennes kunder: https://www.instagram.com/homeofbeauty_oslo/

Booke din time online nå!

Therese Salah Kvarme – 5 stjerner - den 12 dec.

Jaaaaaaa💕💕👍🏻👍🏻
Fantastiske og profesjonelle catrine.. hun har verkelig gjort en forskjell i livet mett.. anbefales og ta turen innom henne og få et fantastisk resultat på det du måtte trenge...

Elisabeth Alten har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner - den 9 maj.

Etter tre tidligere besøk hos SOL, hadde jeg ikke blitt imøtsett, forstått. Resultatet var ikke bra. Kom senere til Cathrin i home of Beauty. Da var det en som så feilen med engang. Hun har laget eyeliner på et flott måte. Cathrin er svært dyktig...perfeksjonist fra hjertet til fingerspissene. Hun er svært lydhør. Hun er dessuten en utrolig hyggelig, fin person. En topp opplevelse å komme inn til henne på Home of beauty.Føker meg så trygg i hennes hender Jeg anbefaler å kontakte henne for en god og riktig behandling.🍃💕🌻

Stig-Andre Berge har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 juni ·

Alltid like hyggelig å besøke dere. Fantastisk service og proffe folk. Takk for mitt hvite fine smil jeg fikk etter å ha vært hos dere :)

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars · 

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Svein Heibø har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 mars · 

Super hyggelig sted å folk:D Tennene ble 7 hakk hvitere på en behandling. og gjorde heller ikke vondt for en med total tannlege skrekk. Kommer tilbake!

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales! 

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�