Microblading

Gratis rådgivning? Klikk her!
Bestill time her:

Microblading

(inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

Microblading - Den manuelle metoden som perfeksjonerer bryn.

(En semi-permanent makeup teknikk)

Microblading er en kosmetisk semi-permanent tatovering for øyenbryn som ser ut som individuelle øyenbryn-hår. Microblading er en nyere form for bryntatovering, og må ikke forveksles som vanlig PMU (permanent makeup) tatovering. Ett og ett individuelt hår blir tatovert, slik at resultatet ser veldig naturlig ut. Microblading utføres ikke på sammen måte som ved permanent makeup, da annet utstyr og annen teknikk brukes. For å illustrere forskjellen, brukes det ingen maskin til microblading. Istedenfor brukes et lite håndstykke, seende ut som en penn, hvor nye sterile nåler settes inn i et spor på pennen, ny steril nål til hver kunde. Nålene som brukes er satt sammen til å forme et blad bestående av bittesmå nåler på rekke som holder på pigmentet, med den kan vi skape små små hår i øvre hudlag.

Hvorfor ta microblading?

  • Jeg er ikke fornøyd med nåværende bryn.
  • Jeg vil spare tid i hverdagen.
  • Det er vanskelig å sminke rette fasongen.
  • Jeg vil fremheve, og få et yngre utseende.
  • Jeg er så lei av å måtte sminke meg hver dag.
  • Jeg føler at jeg ikke er flink til å sminke meg.
  • Jeg har et handikap som gjør det vanskelig.
  • Jeg lider av hår-tap / har tynt hår eller sykdom

Du vil ved hjelp av microblading kunne få et naturlig utseende på brynene. Metoden er ideell for å definere dem, rekonstruere, eller bare fylle i noen hår. Designet for ditt ansikt som at brynene visuelt var dine egne. Resultatet gir naturlig og naturtro utseende.

Kjenner du deg igjen i noen av punktene ovenfor? Å velge artist er meget viktig derfor tilbyr vi gratis konsultasjon hvis du vurderer microblading av bryn.

Hva bør du tenke på før og etter microblading behandling?

Klikk her for info

Gavekort

min
,-
Kjøp gavekort til deg selv eller noen du er glad i, her kan du velge valgfritt beløp.

Gratis konsultasjonstime for permanent makeup og microblading.

20
min
0
,-
Konsultasjon for kosmetisk permanent makeup og microblading av eyeliner, lepper og bryn. Vi finner det som kler deg best og om det er permanent makeup eller microblading som passer best. Bestill din time nå!

Microblading bryn (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

90
min
5500
,-
Hver kunde får opptegnet fasong uten ferdig mal og som nøye måles opp ved bruk av det trente øye spesialtilpasset ditt ansikt. Dette gjøres for se på helheten slik at eventuelle korrigeringer eller skjevheter blir justert på rett måte. Du vil få god veiledning på det som passer deg best. Har du spørsmål, ring oss gjerne på 24022222 for en uforpliktende samtale. Vårt ønske er at du skal oppnå best mulig resultat. Les derfor gjennom FAQ/generell info når du bestiller time.

Student pris microblading bryn (inkludert 1 refill og effektiv bedøvelse)

90
min
4500
,-
Ordinær pris 5500.- Delbetaling er mulig. Da blir det 3000 ved første behandling og 1500 ved refill. Perfekt for deg som ønsker å få fyldiger bryn med naturlig utseende. Hver kunde får opptegnet fasong uten ferdig mal og som nøye måles opp ved bruk av det trente øye spesialtilpasset ditt ansikt. Dette gjøres for se på helheten slik at eventuelle korrigeringer eller skjevheter blir justert på rett måte. Du vil få god veiledning på det som passer deg best. Har du spørsmål, ring oss gjerne på 24022222 for en uforpliktende samtale. Vårt ønske er at du skal oppnå best mulig resultat. Les derfor gjennom FAQ/generell info når du bestiller time.

Microblading påfyll innen 6 - 12 måneder

60
min
1500
,-
Dette er refill pris for de kunder som har fått utført Microblading hos Home of Beauty tidligere. Her fyller man på det man allerede har og eventuelt små-justere ved behov (ikke inkludert ekstra påfyll).

Microblading refill (fra annen salong)

90
min
2500
,-
Dette er refill for deg som ikke har vært hos oss fra tidligere men ønsker å fylle på fra annen salong. Prisen gjelder for de som har tatt permanent makeup bryn eller microblading sist innen 1- 1,5 år. Her fyller man i det man allerede har, eventuelt korrigere/justere ved ønske om endringer. Ta kontakt på forhånd for en konsultasjon. Har du spørsmål, ring oss gjerne på 24022222 for en uforpliktende samtale.

Cathrin Unhjem

Salong manager og  bryn spesialist (utfører profesjonell bryn forming, fjerning av tatovering til ny permanent makeup med maskin eller microblading) Hun er også behandleren på våre populære behandlinger microneedling og tannbleking.

Cathrin har flere års erfaring som frisør her i Oslo under Hope Hair. Jobber nå som salongmanager hos Home of Beauty og utfører både microblading og permanent makeup på master nivå. Nøye i sin utførelse, og hun lytter til kundens ønsker og behov.

Hun har øye for detaljer og mye kunnskap rundt brynforming og vekst sykluser,  hun vil kunne rådføre til den rette behandlingen for deg. Du vil alltid bli godt ivaretatt av henne. Se bilder på hennes kunder: https://www.instagram.com/homeofbeauty_oslo/

Booke din time online nå!

Therese Salah Kvarme – 5 stjerner - den 12 dec.

Jaaaaaaa💕💕👍🏻👍🏻
Fantastiske og profesjonelle catrine.. hun har verkelig gjort en forskjell i livet mett.. anbefales og ta turen innom henne og få et fantastisk resultat på det du måtte trenge...

Elisabeth Alten har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner - den 9 maj.

Etter tre tidligere besøk hos SOL, hadde jeg ikke blitt imøtsett, forstått. Resultatet var ikke bra. Kom senere til Cathrin i home of Beauty. Da var det en som så feilen med engang. Hun har laget eyeliner på et flott måte. Cathrin er svært dyktig...perfeksjonist fra hjertet til fingerspissene. Hun er svært lydhør. Hun er dessuten en utrolig hyggelig, fin person. En topp opplevelse å komme inn til henne på Home of beauty.Føker meg så trygg i hennes hender Jeg anbefaler å kontakte henne for en god og riktig behandling.🍃💕🌻

Stig-Andre Berge har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 juni ·

Alltid like hyggelig å besøke dere. Fantastisk service og proffe folk. Takk for mitt hvite fine smil jeg fikk etter å ha vært hos dere :)

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars · 

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Svein Heibø har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 mars · 

Super hyggelig sted å folk:D Tennene ble 7 hakk hvitere på en behandling. og gjorde heller ikke vondt for en med total tannlege skrekk. Kommer tilbake!

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales! 

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�