Microblading bryn (inkludert 1 refill)

90
min
5500
,-
Microblading med skygge, en kombinasjon av hårstrå og skygge for et mer sminket utseende. Salongens manager, bryn spesialist og master Cathrin, utfører flotte microblading resultater gang på gang. Hun har mye kunnskap rundt brynforming og fargevalg. Du vil få god veiledning på det som passer deg best. Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale. For best resultat anbefaler vi at du leser spørsmål og svar når du bestiller. Kom gjerne 20 min innen timen for bedøvelse!

Microblading (refill etter 1 år)

60
min
1500
,-
Denne påfyll prisen gjelder kun for de kunder som har fått utført Microblading hos Home of Beauty tidligere.

Microblading refill (fra annen salong)

90
min
2500
,-
Refill etter 1 til 1,5 år. Her fyller man i det man allerede har, eventuelt korrigerer ved ønske om endringer. Ta kontakt på forhånd for en konsultasjon.

Cathrin Unhjem

Salong manager og  bryn spesialist (utfører alt fra bryn forming, fjerning av tatovering til ny permanent makeup med maskin eller microblading) Hun utfører også våre populære behandlinger microneedling og tannbleking.

Cathrin har flere års erfaring som frisør her i Oslo under Hope Hair. Jobber nå som salongmanager hos Home of Beauty og utfører både microblading på master nivå og permanent makeup med Biotek system. Nøye i sin utførelse, og hun lytter til kundens ønsker og behov.

Hun har øye for detaljer og mye kunnskap rundt brynforming og vekst sykluser,  hun vil kunne rådføre til den rette behandlingen for deg. Du vil alltid bli godt ivaretatt av henne. Se bilder på hennes kunder: https://www.instagram.com/homeofbeauty_oslo/

Booke din time online nå!

Microblading

Microblading - kunsten er perfekt for deg som ønsker en enklere hvardag!

Med microblading får du fylt, rekonstruert og definerte bryn, designet for ditt ansikt, som at brynene visuelt var dine egne. 

Resultatet gir naturlig og naturtro utseende. (en teknikk innen permanent makeup bryn)

Microblading med skygge, en kombinasjon av hårstrå og skygge for et vakrere hverdagsliv!

Besøk vår instagram og se kundebilder før du bestiller? Eller rett og slett bestill din time online med våre dyktige terapeuter i dag. Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale.

Alle har ulike typer bryn og fasonger. Noen har mindre hår, andre har mye. Noen har tykke, andre har tynne. Noen har lange bryn, mens andre har korte. Utifra hvilket behov man har, så tilbyr vi hos Home of Beauty den behandlingen som passer deg best. Ønsker du mer hår eller mer fylde? Finere fasong tilpasset ditt ansikt? Farging av bryn eller vipper? Bestill time i dag og få perfekte bryn. Vi hjelper deg!

Vi setter deg gjerne opp til en kostnadsfri konsultasjon om du ønsker veiledning/vurdering for microblading av øyebryn. 

NB! Konsulter deg med behandler på forhånd skulle du ha gammel tatovering, mørk hud eller over normalen fet/sensitiv hud, da det ikke er alle som er kandidater for å få utført microblading.

Elisabeth Alten har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner - den 9 Maj.

Etter tre tidligere besøk hos SOL, hadde jeg ikke blitt imøtsett, forstått. Resultatet var ikke bra. Kom senere til Cathrin i home of Beauty. Da var det en som så feilen med engang. Hun har laget eyeliner på et flott måte. Cathrin er svært dyktig...perfeksjonist fra hjertet til fingerspissene. Hun er svært lydhør. Hun er dessuten en utrolig hyggelig, fin person. En topp opplevelse å komme inn til henne på Home of beauty.Føker meg så trygg i hennes hender Jeg anbefaler å kontakte henne for en god og riktig behandling.🍃💕🌻

Stig-Andre Berge har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 juni ·

Alltid like hyggelig å besøke dere. Fantastisk service og proffe folk. Takk for mitt hvite fine smil jeg fikk etter å ha vært hos dere :)

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars · 

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Svein Heibø har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 mars · 

Super hyggelig sted å folk:D Tennene ble 7 hakk hvitere på en behandling. og gjorde heller ikke vondt for en med total tannlege skrekk. Kommer tilbake!

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales! 

Lise-Lene Killerud har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars · Var innom og bleket tennene idag - UTROLIG fornøyd med resultatet, og Cathrin var både dyktig og hyggelig. Helt klart verdt en tur - jeg skal definitivt tilbake!

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars · 

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet!�Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!�