Cathrin Unhjem

Deleier og permanent makeup, microblading spesialist. Fjerner permanent makeup og utfører microneedling

Microblading Master, Permanent makeup artist med Biotek system, permanent makeup fjerning, tannbleking, microneedling og farging og forming av bryn og vipper.

(Går ut i mammaperm oktober 2020)

Vil fortsatt svare deg på epost vedrørende spørsmål rundt behandlinger, selv under mammaperm. Så fortsett å sende oss spørsmål om du skulle ha, som du ikke finner under vår FAQ.

Cathrin har jobbet i beauty bransjen siden 2009 og har mye kunnskap fra sin tid som frisør her i Oslo under Hope Hair. Hun er nå deleier av salongen, samtidig er hun vår svært erfarne og nå etterspurte behandler.

Hun har jobbet i bransjen en stund nå og tatt kurser hos de beste i bransjen. En kvalifisert master innen permanent makeup og microblading. Har nå hundretalls fjerning av gammel permanent makeup på bryn/lepper bakom seg, samt reparerer hun huden med microneedling. Hun er sertifisert i alle sine behandlingsformer. Med all denne kunnskapen kan hun gi deg nøye guideline på hvilke behandling som passer deg best og ikke.

detalj fokusert og nøye i sin utførelse og lytter til kundens ønsker og behov. Du vil alltid bli godt ivaretatt av henne.

Se bilder på hennes kunder: https://www.instagram.com/homeofbeauty_oslo/

Bestill din time online nå!

Hos meg kan du få følgende behandlinger