God jul og Godt nytt år - Home of Beauty

Hva har skjedd det siste året?

Kort oppsummert kan vi vel si at året 2020 vil aldri blir glemt!

Et innholdsrikt år for min del, kanskje for deg også?

For meg startet 2020 med en avslappende ferie til Thailand med min samboer og ved hjemkomst fikk vi kort tid etter en lykkelig nyhet om at jeg var blitt gravid. 

Det kom som en stor gledelig overraskelse for oss begge. 😍 

Så kom mars måned. En måned vi sent vil glemme! Koronaen tok en oppsving og jeg som mange andre salonger ble tvunget å holde stengt i 7 uker. 

Det var så trist fordi jeg hadde fulle lister frem til det som var planlagt tid for permisjon. Så  det førte til ekstra fulle lister grunnet de ukene stengt at jeg rett og slett ble helt utslitt, ble delvis sykemeldt og ble bedt om å ta det med ro i forkant av fødsel. Så da ble det utrolig kjedelig å måtte kansellere de siste timene før min planlagte permisjon og gjøre mine kjære kunder skuffet. 

Jeg beklager virkelig dette!

Så, med en “litt” turbulent sluttspurt før fødsel, som gjorde at jeg dessverre måtte sykemelde meg litt før den planlagte permisjon tiden. Fysisk sa det stopp og grunnen det var en nydelig liten jente som ville ut å møte verden et par uker før termin. Ja du leste riktig, det ble en liten jente vi fikk og vi er så stolte som to nybakte foreldre. Og det er så hyggelig å få dele det med deg. 

--

For å vende det triste til noe positivt får jeg en utrolig kickstart når jeg åpner Home of Beauty igjen. Det har jeg deg/dere å takke for! 


Til tross for at jeg har prøvd å finne andre behandlere til dere, så vil dere jo til meg og heller vente til jeg kan ta dere imot! For noen flotte kunder jeg har - jeg er helt forbløffet over at nesten alle dere venter på MEG! I LOVE YOU!!!

Flere av dere som har brukt andre behandlere kommer allikevel til meg for at dere ikke er fornøyde med levert resultat. Dette er SÅ kjedelig å høre men jeg LOVER - jeg skal gjøre det jeg kan for få til så at du blir fornøyd. 

Jeg kan knapt vente for å fokusere på DEG igjen og få til alt det som forventes av meg! Her øves det. Jeg tegner og studerer som alltid for min ambisjon er å levere permanent makeup, fjerning og microblading på den høyeste internasjonale nivå. 

Det høres sikkert litt corny ut men det er min ambisjon. 

Nesten 40% av mine kunder kommer til meg etter de vært hos andre. Veit ikke hvor mange jeg har trøstet når drømmen om de perfekte bryn, leppene blitt til et mareritt. Derfor har jeg så mange som ønsker å fjerne sin permanent makeup eller microblading å heller la meg få starte på nytt - å gjøre det riktig!

Når er jeg tilbake på salongen?

Under tiden jeg er ute i mammapermisjon holder jeg salongen stengt. Men jeg er tilbake for fullt etter den 20 mai 2021.

KLIKK FOR GAVEKORT!


Dere som står på ventelisten blir kontaktet underveis, alt etter som jeg får mulighet til å jobbe litt innimellom.  Alt blir litt annerledes i år men jeg håper at dere nyter av ledigheten og ikke minst holder dere trygge å friske! 

  


Hilsen

Cathrin

Flere nyheter