Gratis konsultasjon permanent makeup Oslo

Mitt ønske er å gi trygghet til mine kunder.

Det er ofte jeg opplever til tross for hvor mye informasjon som ligger på nett, at noen kunder venter med å bestille fordi de gjerne skulle trenge en konsultasjon for å være sikre på det valget de tar. Dette er noe jeg har tatt til meg, av den grunn tilbyr jeg dette som et alternativ for alle potensielle kunder å få en gratis konsultasjon for deg som vurderer permanent makeup.

Gratis konsultasjon permanent makeup Oslo

For ofte er det slik at du kanskje har spørsmål om de ulike teknikkene som finnes på markedet, kanskje lurer du på hvilket uttrykk som er riktige for deg og nettopp din hverdag.

Jeg vil åpenhjertig tilby deg råd og tips, samt tilby en totalt gjennomgang av hvordan prosessen foregår, dette gjelder både for deg som ønsker ny semi-permanent makeup.

Cathrin Unhjem

Sertifisert permanent makeup artist

Home of Beauty AS

tel: 24 02 22 22

Flere nyheter