Kundens opplevelse av fjerning permanent makeup bryn

Er du usikker på valg av fjerning-metode for permanent makeup bryn?

Les kundens beskrivelse/anmeldelse om sin opplevelse rundt behandlingen.

Jeg var veldig lei meg og fortvilet etter å ha utført mislykket microblading. Jeg var desperat etter å få det bort, søkte da på Google for å finne den rette salongen, det var da jeg fant Home of Beauty i Oslo og bestilte time. 


Det ble så noen runder med fjerning med 6 ukers mellomrom da min forrige behandler hadde gått veldig dypt. Fjerningen gikk veldig fint og var ikke spesielt vondt. Det svir noe, men går fort over, og er så absolutt verdt det. Jeg følte jeg fikk fjernet den gamle microblading grundig. Jeg hatet virkelig min gamle microblading og ville ha den helt bort, og Cathrin sin fjerning-metode reddet meg! Jeg kan virkelig anbefale det.

Etter fjerningen reparerte vi huden med microneedling for å ha et friskt underlag å jobbe på og i dag ble det endelig et nytt sett med bryn.
Cathrin er veldig imøtekommende og ønsker ditt beste. Det er lett å se at hun virkelig brenner for yrket sitt, og det viser seg i arbeidet hun gjør.
Jeg skulle ønske jeg valgte Cathrin første gang jeg tok microblading. Jeg anbefaler alle som ønsker permanent makeup å dra hit, det er bedre å dra et stykke og bli veldig fornøyd enn å velge det nærmeste og bli misfornøyd! Jeg selv reiser fra Drammen. Arbeidet til Cathrin er perfeksjon!

Cathrin Unhjem

Sertifisert permanent makeup artist

Home of Beauty AS

tel: 24 02 22 22


Flere nyheter