Mamma permisjon

Kjære nye som gamle kunder.

‍Mange av dere vet allerede at dette er Home of Beauty AS en familiebedrift som drives av meg Cathrin og min kjære samboer/partner i bakgrunn.

Som de fleste av dere vet har jeg jobbet alene i salongen i snart 5 år. Hvor jeg har jobbet for å bygge opp et godt rykte, og en av de tingene som er viktig for meg er å gi dere kvalitet og god oppfølging. Nå kommer en ny tid for meg privat da familien vokser og vi venter vårt første barn i veldig nær fremtid, så nå går jeg ut i mammapermisjon.

Til informasjon er nå listene mine helt fullbooket ut tiden jeg jobber, og det finnes ingen kapasitet til å ta imot flere kunder. Er du en av mine mange faste kunder og ikke fikk time før min permisjon? Frykt ikke, du vil fortsatt få mulighet til samme påfyll priser selv om du går litt over 1-2 års perioden. :)

Slik vil det bli for en periode fremover:

Salongen stenger dørene fra 15 september, og vil da holde stengt i en lengre periode. Etterspørselen er stor, og det er flere som allerede ønsker time i fremtiden, derfor har jeg nå startet på en venteliste på nye og gamle kunder som ønsker time og som jeg kontakter når jeg får mulighet til å begynne å ta litt kunder igjen.

  • Alle henvendelser sendes til post@homeofbeauty.no
  • Telefonen vil nå bli satt til mobilsvar med oppfordring til å henvende seg per e-post ref punktet over under perioden jeg blir borte.
  • Ønsker du time i løpet av våren 2021, sender du en epost hvor du spesifiserer hvilken behandling du ønsker, ditt telefonnummer og fulle navn. (Jeg fører deg da inn på listen over kunder som ønsker time)
  • Nettbookingen holdes stengt midlertidig, så du vil ikke få mulighet til å bestille time selv. Følg instruksjonen som står beskrevet ovenfor.

Jeg oppfordrer deg å sende alle henvendelser til post@homeofbeauty.no

så svarer jeg så fort jeg får mulighet.

Håper å se mange av dere igjen når jeg er tilbake fra min mammapermisjon.

Med vennlig hilsen Cathrin

Flere nyheter