Omtale Home of Beauty Oslo - Eduardo da Silva

Behandler Cathrin Unhjem skriver:

Eduardo kom til salongen i ønske om å bli kvitt pigmentflekker etter solskadet hud i ansiktet. Han hadde for mange år tilbake blitt behandlet med syre og uten å få beskjed/instruksjoner om at han måtte beskytte huden med høy solfaktor mot den sterke sola i Mexico. Han ble kraftig forbrent i ansiktet som resultat og siden ikke fått gjort noe med solskadene. Han har tidligere tatt behandlinger som feks tannbleking hos oss og ville derfor gjerne utføre microneedling behandlingen her hos oss i Oslo også.

Microneedle behandlingen er utviklet for å stimulere og øke tilveksten av nye kollagenfibre i huden. Profesjonell Microneedling er en meget effektiv behandling for å motvirke aldringsprosessen, redusere/fjerne arr, hudskader, rynker, cellulitter og håravfall hos menn og kvinner, samt generelt forbedre hudtone og tekstur. Microneedling stimulerer hudens naturlige kollagen og forbedrer huden.

Eduardo da Silva egne ord:

Tatt tannbleking føre konkurranser flere ganger hos Home of Beauty i Oslo. Jeg er tidligere norgesmester og  stiller i klassen  mens physics, snart skal jeg stille i konkurranse i Romania. For meg er det viktig å se bra ut på scenen og ansiktet har plaget meg lenge. Derfor valgte jeg å utføre  microneedling hos Cathrin  for å bli kvitt pigmentflekker etter en solskade for mange år tilbake i Mexico.

Salongen ligger i rolige omgivelser på Majorstuen i Oslo og det er veldig lett å finne frem. Det finnes bra med parkeringer og det er alltid plass!

Cathrin som jobber på Home of Beauty i Oslo en svært behagelig jente som tar hensyn til dine behov. Jeg vil anbefale alle å ta turen til Home of Beauty i Oslo, det er en liten salong men med fantastisk service, og Cathrin har peiling på det hun jobber med.   

Prisnivået er bra også, og nå har hun super kampanjetilbud på microneedling sjekk det ut her: kampanjetilbud. Det er det rimligeste priset jag sett på microneedling i Oslo.

Jeg anbefaller alle venner at besøke Home of Beauty for hud, tenner og annet de er så flinke på!

Eduardo da Silva.

---

Se flere omtaler om Home of Beauty

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars ·

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet! Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars ·

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales!

Flere nyheter