Microneedling - Vil du ha en glødende og yngre hud?

Microneedling

Vil du ha en glødende og yngre hud? Da er microneedling behandlingen for deg. Microneedling fungerer for kvinner og er perfekt for menn. Allerede etter første behandlingen ser vi langsiktige resultater, men vi anbefaler tre behandlinger, og vi har derfor satt opp en pakkepris på tre 60 min behandlinger til 3900, -

Kombinert med Collagen Booster Serum er microneedlebehandlingen utviklet for å stimulere og øke tilveksten av nye kollagenfibre i huden. Profesjonell Microneedling er en meget effektiv behandling for å motvirke aldringsprosessen, redusere/fjerne arr, hudskader, rynker, cellulitter og håravfall hos menn og kvinner, samt generelt forbedre hudtone og tekstur. Microneedling stimulerer hudens naturlige kollagen og forbedrer huden. Behandlingen har følgende resultater: – forminsker arr – forminsker rynker – forminsker celluliter – forminsker sprengte blodkar. 

Besøk vår instagram og se kundebilder før du bestiller? Eller rett og slett bestill din time online med våre dyktige terapeuter i dag. Du kan også ringe 24022222 for en uforpliktende samtale.

Flere nyheter