Omtale Home of Beauty Oslo - Katja

Behandler Cathrin Unhjem skriver:

Katja kom til meg med to halve bryn. Her rekonstruerte vi brynene totalt ved å implementere arbeidet inn i det hun hadde igjen av hår. Se for dere selv bildet her med før og etter bildet. Resultatet fikk vi skapt ble naturlig og tilpasset hennes ansikt.

Katja egne ord:

Cathrin, tusen takk for fantastisk jobb du har gjort med mine bryn !!😀😍. Anbefaler Cathrin på det sterkeste! Hun er veldig behagelig, hyggelig og sympatisk i tillegg til at hun er kjempedyktig, lytter til dine behov og kommer med profesjonelle råd underveis❤

Se flere omtaler om Home of Beauty

Hilde Palladino  har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner -- den 24 April.

"Super fornøyd med nydelig og naturlig microblading! Jeg var stressa på at det skulle gjøre vondt, men Cathrin var bare så snill og hyggelig mot meg. Kan virkelig Anbefale henne!"

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars ·

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet! Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars ·

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales!

Flere nyheter