Omtale Home of Beauty Oslo - Hilde

Behandler Cathrin Unhjem skriver:

Hilde kom til salongen med tynne bryn som mange av oss kan gjenkjenne seg i. Hun ønsket naturlig preg og farge, vi fikk løftet blikket noe og gjort små justeringer for å få de til å bli helt symetrisk.

Hilde Palladino egne ord -- den 24 April.

"Super fornøyd med nydelig og naturlig microblading! Jeg var stressa på at det skulle gjøre vondt, men Cathrin var bare så snill og hyggelig mot meg. Kan virkelig Anbefale henne!"

---

Se flere omtaler om Home of Beauty

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars ·

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet! Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars ·

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales!

Flere nyheter