Omtale Home of Beauty Oslo - Microblading og permanent makeup - Helle Molnes

Home of Beauty permanent makeup lepper
Home of Beauty permanent makeup lepper og microblading

Behandler Cathrin Unhjem skriver:

Helle har vært hos meg tidligere for microblading av bryn, en utrolig søt og god jente med hjerte på rett plass. Hun er blond i håret og da har man lett for å miste farge i ansiktet. Jeg spurte henne om vi skulle få gjort permanent makeup på lepper også, det var hun virkelig interessert i.  Helle har pigmentflekker rundt munnen, som gjør at leppekanten ikke er tydelig. Siden hun sjeldent bruker noe på leppene, valgte vi en nude rosa farge for å nøytralisere rundt munnen og få en jevn farge på leppene. For å fremheve de mer.

Resultatet ble helt smashing!

Helle Molnes egne ord:

Endelig turte jeg det også! Jeg har aldri vært en som bruker leppestift med mye farge, jeg har ingen tydelig kant på leppene (pga pigmentflekker bla.) og føler derfor det er vanskelig å få pent. Men da @cathrinub på @homeofbeauty_oslo sa hun kunne gjøre permanent makeup på leppene mine (hun som fikset brynene mine også med microblading) så kunne jeg ikke si nei! Å komme inn til ei så avslappet jente med så mye kunnskap får meg til å slappe av, selv om jeg gruet meg til eventuelle smerter hehe. Skal ikke lyve, litt ubehagelig var det altså, men det gikk så fort over. Jeg har fått den jevne, nude fargen og litt tydeligere kant. Akkurat som jeg ønsket! Uten at det ble for mye.

Jeg har faktisk lyst på litt mer farge nå allerede. Rett før siste bilde ble tatt hadde jeg vært å fjernet innkapslet gammel restylane, det var DRITVONDT, pmu er ingenting i forhold!

Skal dere ha permanent makeup eller microblading så er Home of Beauty og Cathrin stedet. Anbefalles!

---

Se flere omtaler om Home of Beauty

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars ·

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet! Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars ·

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales!

Flere nyheter