Omtale Permanent makeup bryn

Omtale Permanent makeup bryn

Det er en strålende dame som sitter foran meg. Kimy fagermo er en svært aktiv kvinne. I en travel hverdag er det viktig å spare tid der hvor man kan og hun hadde i årevis tenkt på å få skaffet seg permanent makeup, da hun var lei av å tegne de på hver bidige dag. 


Hun hadde tatt microblading et annet sted men ble dessverre ikke 100% fornøyd med resultatet. Hun valgte den gang å ikke utføre microblading behandling nummer 2, da hun selv fikk opplevd og i tillegg sett andre dårlig utførelser av microblading. Det gjorde henne skeptisk og valgte derfor å ha is i magen for en stund. Istedenfor begynte hun søket via Internett til hun fant noe som fenget henne. Hun fulgte over en lengre periode flere permanent makeup salonger på sosiale medier, slik at hun kunne se på deres utvikling før hun til slutt valgte den hun skulle ta behandling hos. 

Har du lyst på permanent makeup bryn?


For Kimy var det viktig å finne den rette artisten som stod for høy kvalitet, god kompetanse og godt omdømme. Men også individualitet på arbeidet var for henne viktig. Da hun ønsket å unngå å få permanent makeup bryn kliss lik alle andre som dessverre er alt for vanlig i dag. Disse kvalitetene følte hun seg trygg på var ivaretatt hos Home of Beauty. 


Kimy dro hele veien fra Ålesund til Oslo hvor hun hadde satt opp time hos Cathrin på Home of Beauty. Siden hun kom så langveisfra hadde vi permanent makeup konsultasjon og behandling i samme time. Hun fikk grundig gjennomgang om behandlingen og mottok i sin helhet mye god informasjon om hele prosessen. 


Kimy har en klar anbefaling til dem som vurderer permanent makeup bryn . ”Ikke velg etter billigst mulig, eller hør på alle mulige menneskers meninger om hvem du bør gå til, gjør research selv og kontakt salongen du vurderer, så du er sikker på at den artisten du velger, blir den riktige for akkurat DEG. 


LES hennes anmeldelse av salongen nedenfor. 


Jeg er utrolig fornøyd med resultatet av microblading utført av Home of Beauty! Etter lang tids tenking og enda mer research så bestemte jeg meg for å friske opp mine bryn med microblading. Valget ble Home of Beauty, og det er jeg utrolig glad for! 


Jeg bor i Ålesund og reiser gjerne til Oslo for behandling. Proff, dyktig og anbefales om du vil ha best mulig resultat😊🙌🏼

Få naturlige bryn med permanent makeup hos Home of Beauty


Med vennlig hilsen

Cathrin Unhjem

Sertifisert permanent makeup artist

Home of Beauty AS

tel: 24 02 22 22

Flere nyheter