Omtale Permant Makeup - Home of Beauty Oslo - Maren Ivon

Home of Beauty Oslo

Maren Ivon har gitt Home of Beauty - Majorstua –  ⭐⭐⭐⭐⭐- den 10 Sep.

Klikk HER og se Maren Ivon omtale.

Behandler Cathrin tekst:


Maren Ivon kom til meg etter anbefaling fra en fast kunde av meg, hun hadde fått laget bryn på en annen salong tidligere.  Nå var det på tide for henne å fylle på. Hennes utgangspunkt var der, men fasongen den måtte korrigeres så vi endte opp med at vi la et nytt sett med bryn. Huden var noe skadet i visse partier pga grov håndtering med nålen. Merk! Fra tidligere.  Derfor ble det litt utfordring for meg å skjule dette på best mulig måte. Men fikk det ganske så greit til eller hva synes dere?

Se flere omtaler:


Hilde Lorenzon har gitt Home of Beauty - Majorstua –⭐⭐⭐⭐⭐ - den 19 Sep.

Behandler Cathrin tekst: Hilde kom til salongen med utvasket gammel permanent makeup på sine bryn. Fargen var, for å beskrive den litt blå/grå, dette kommer av at fargen er lagt for dypt ned i huden og det er mange år siden hun sist fylte på med farge.

Dette er for oss som PMU artister vanskelig utgangspunkt å jobbe med. Hennes ønske var fyldigere bryn men med et naturlig utseende.
Jeg korrigerte den missfargede fargen først, for så å tegne opp den rette fasongen, da de hun hadde var smale og usymetriske enkelt plasser.
Dette visste jeg at ville bli en prosess med flere behandlinger føre vi hadde det resultatet vi ønsket oss. Det ble kombinerte skygge og hår for å skape det naturlige utrykket.

Hilde er utrolig flink til å følge etterbehandling instruksen og hadde derfor fått mye av fargen til å feste seg. Men det var ikke helt uproblematisk, da der hvor den gamle fargen lå var det sluppet en del.  Resultatet har nå blitt så mye finere ut ifra hennes utgangpunkt.

Hilde skriver: Cathrin er utrolig dyktig og kan sterkt anbefales! Flotte, fine lokaler og hyggelig betjening! Hadde en gammel mislykket øyebrynstatovering med helt feil farge og form. Cathrine gav gode råd om form og stil og så hva som passet meg best. Endte opp med helt nye øyebryn som så veldig naturlige ut og som jeg er svært godt fornøyd med!!!!

Victoria Julie har gitt Home of Beauty - Majorstua –⭐⭐⭐⭐⭐ - den 5 Okt.

Se hele Victoria Julie blogg inlegg om permanent makeup her.

Jeg har nemlig lenge hatt lyst til å prøve permanent makeup på lepper og eyeline, og det kunne ikke passet bedre nå som jeg skal konkurrere i Miss Journalism World 2018 og tilbringe hele to uker i Tanzania, hvor vi skal bl.a. på Safari trips og klarte opp til den nest høyeste toppen av Kilmanjaro. Tanken på å slippe å sminke meg hver dag og spare masse tid hver morgen gjorde at jeg bestemte meg for å gå for det!

Om du vil spare tid om morningene som meg og alltid føle deg fresh uten sminke, så anbefaler jeg på det varmeste å kontakte Cathrin. Er du usikker så kan du gjerne ta en prat med henne først – hos Cathrin får du gratis konsultasjon, og da vil hun forklare alt du måtte lure på i forbindelse med PMU slik at dere kan planlegge sammen.

Hun er virkelig kjempedyktig og jeg følte meg veldig trygg da jeg var der! Hjemmesiden til Home of Beauty finner dere her, de har også en Facebookside og Instagram.

For å booke time eller få veiledning kan man også ringe: 24 02 22 22

Elisabeth Alten har gitt Home of Beauty - Majorstua –⭐⭐⭐⭐⭐ - den 9 Maj.

Etter tre tidligere besøk hos SOL, hadde jeg ikke blitt imøtsett, forstått. Resultatet var ikke bra. Kom senere til Cathrin i home of Beauty. Da var det en som så feilen med engang. Hun har laget eyeliner på et flott måte. Cathrin er svært dyktig...perfeksjonist fra hjertet til fingerspissene. Hun er svært lydhør. Hun er dessuten en utrolig hyggelig, fin person. En topp opplevelse å komme inn til henne på Home of beauty.Føker meg så trygg i hennes hender Jeg anbefaler å kontakte henne for en god og riktig behandling.🍃💕🌻

Katja Vangsnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – ⭐⭐⭐⭐⭐ -- den 25 April.

Cathrin, tusen takk for fantastisk jobb du har gjort med mine bryn !!😀😍. Anbefaler Cathrin på det sterkeste! Hun er veldig behagelig, hyggelig og sympatisk i tillegg til at hun er kjempedyktig, lytter til dine behov og kommer med profesjonelle råd underveis❤

Hilde Palladino  har gitt Home of Beauty - Majorstua – ⭐⭐⭐⭐⭐ -- den 24 April.

"Super fornøyd med nydelig og naturlig microblading! Jeg var stressa på at det skulle gjøre vondt, men Cathrin var bare så snill og hyggelig mot meg. Kan virkelig Anbefale henne!"

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – ⭐⭐⭐⭐⭐den 29 mars ·

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet! Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – ⭐⭐⭐⭐⭐-- den 25 mars. Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

Noor Ansar har gitt Home of Beauty - Majorstua – ⭐⭐⭐⭐⭐ -- den 2 Mars.: Cathrin har gitt meg perfekte pmu lepper, hun vet hva hun driver med og gir seg ikke før resultatet er 100%. 

Anbefaler home of beauty til alle som ser etter perfekt resultat

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – ⭐⭐⭐⭐⭐ den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – ⭐⭐⭐⭐⭐ den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales!

Flere nyheter