Permanent makeup bryn på mørk hud

Hvor ofte ser man ikke helt forferdelige nyanser tatovert på brynene til jenter/kvinner med mørk hud?

Klart at dette er med på å skape redsel hos mange med mørk hud til å faktisk ta skrittet å få utført semi-permanent makeup i dag. Dette må vi gjøre noe med. Grunner til mislykket farger ligger oftest i at de farger som brukes ikke er riktig tilpasset hudtypen/fargen, men også utførelsen arbeidet.

For det er viktig å ikke glemme at semi-permanent makeup på mørk hud kan være så utrolig lekkert, og det finnes noen teknikker og uttrykk som er å foretrekke til denne hudfargen, blant dem er soft shading (pudder) bryn, eller hårstrå teknikk med en litt mer fluffy utseende blir utrolig bra.  


Bryn som mange er enig i, er den viktigste delen av ansiktet og det skaper mye av helheten. Kundene du ser illustrert på bildet ovenfor har fått utført permanent makeup med ulik teknikk, den ene med pudder teknikk som i dette tilfellet skaper en slags skygge som er pigmentert inn, den er ikke fullt så tett laget som den typisk gammeldags permanent makeup som tidligere ble laget, men skaper en mer dus sminket effekt på henne. Den andre med fluffy hårtsrå teknikk. Hårstrå i dette tilfellet gir en følelse av mer hår som blendes inn med gjenværende egne hår for mer fylde.

Har du mørk hud og kunne tenke deg permanent makeup, men fortsatt usikker. Vi tilbyr gratis og uforpliktende konsultasjon for deg som ønsker det.

Ta kontakt med meg i dag, eller bestill enkelt konsultasjon time på nett.


Cathrin Unhjem

Sertifisert permanent makeup artist

Home of Beauty AS

tel: 24 02 22 22

Flere nyheter