Permanent makeup gjør ikke vondt!

ER PERMANENT MAKEUP EN SMERTEFULL OPPLEVELSE?

Nåler og teknikk gjør at påføringen av farge går raskere og det oppleves nærmest smertefritt i forhold til vanlig tatovering. Det kan være lurt å unngå mens/premenstruelle perioder da man er mer sensitiv for smerte.  Permanent makeup kan for noen oppfattes som ubehagelig, men generelt sier de fleste at det ikke gjør vondt, eller at det var mindre vondt enn forventet. Siden oppstarten 2014 har vi testet mange ulike bedøvelse metoder og har stor erfaring. Under behandling brukes antiseptiske bedøvende midler for å gjøre behandlingene mindre smertefulle.  

Helle Molnes:

Endelig turte jeg det også! Jeg har aldri vært en som bruker leppestift med mye farge, jeg har ingen tydelig kant på leppene (pga pigmentflekker bla.) og føler derfor det er vanskelig å få pent. Men da @cathrinub på @homeofbeauty_oslo sa hun kunne gjøre permanent makeup på leppene mine (hun som fikset brynene mine også med microblading) så kunne jeg ikke si nei! Å komme inn til ei så avslappet jente med så mye kunnskap får meg til å slappe av, selv om jeg gruet meg til eventuelle smerter hehe. Skal ikke lyve, litt ubehagelig var det altså, men det gikk så fort over. Jeg har fått den jevne, nude fargen og litt tydeligere kant. Akkurat som jeg ønsket! Uten at det ble for mye.

Jeg har faktisk lyst på litt mer farge nå allerede. Rett før siste bilde ble tatt hadde jeg vært å fjernet innkapslet gammel restylane, det var DRITVONDT, pmu er ingenting i forhold!

Skal dere ha permanent makeup eller microblading så er Home of Beauty og Cathrin stedet. Anbefalles!

---

Maiken Olsen har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 29 mars ·

Nå er det én måned siden jeg tok microblading hos Cathrin, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det endelige resultatet! Cathrin er svært nøye i sitt arbeid! Fantastisk service og fine lokaler. Jeg skal definitivt tilbake å ta flere behandlinger her!

--

Martina Passas har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner 25 mars ·

Tusen takk til Cathrin etter dagens Microblading. Er veldig fornøyd med behandlingen og resultatet. Cathrin var kjempe hyggelig og profesjonell og veldig nøye med arbeidet sitt. Skal tilbake til etterfylling om en måned og gleder meg, øyenbrynene mine ser allerede ut bedre enn noensinne. Anbefales varmest!

--

Karoline Kjærnes har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 20 maj ·

Flotte lokaler og herlige mennesker møter du på Home of Beauty!  Tusen takk for at jeg nå kan trene, dusje, sove, svømme ++ med like fine bryn, samme hva - helt uten å måte tenke/fikse noe på dem

--

Hanna Lønnstad har gitt Home of Beauty - Majorstua – 5 stjerner den 8 mars Helt fascinert over hvor naturlige og flotte bryn jeg fikk etter microblading, anbefales!

Flere nyheter