Blond og vurderer permanent makeup og microblading

Er du blond og vurderer permanent makeup eller microblading?

i scandinavia kryr det av blondiner, og mange av dem har både færre brynshår og ofte er de ganske så lyse. Det var faktisk en god kunde av meg som fikk meg på tanken å skrive dette innlegget så derfor vil jeg bruke henne som et eksempel, kanskje kjenner du deg til og med igjen med henne.

Hun nevnte for meg at det var så sjeldent hun så bilder på ordentlig lyse jenter som henne selv med microblading/permanent makeup. Lenge hadde hun vurdert å ta semi-permanent makeup eller microblading, og for henne var det viktig med et naturlig resultat.

Hun manglet delvis parti av fronten på hennes venstre bryn. Som resultat av et lite uhell med høvelen flere år tilbake. Lenge hadde hun brukt timer fremfor speilet i forsøk på å finne en fasong som ville passe henne, uten hell. En stor frustrasjon for henne, men for mange andre også er at brynsblyantene sjeldent matchet eksakt hennes hudtone.

Lite visste hun eller jeg på det tidspunktet at behandlingen skulle gi henne tilbake hår som tidligere ble mistet fra uhellet med høvelen, eller at fasongen endelig skulle bli riktig etter så mange forsøk på egenhånd.


Kombinasjon med skygge som vi gjorde i dette tilfellet var med på å trigge i gang med stimulans der hvor de tette hårsekkene på hennes venstre bryn var.

Da hun som mange andre skandinaver opprinnelig er ekstremt lyse i håret, valgte vi i hennes tilfelle sammen en mørkere nyanse under for å fremheve brynene mer. Men det viktige var å velge en farge som fortsatt matchet bra til den som er lysblond.

For meg som artist, er det viktig å huske på at vi alle jobber ulikt. Og min måte å skape bryn påvirkes til stor del av hvilket uttrykk kunden ønsker og tilpasser meg mye deretter.

Det er viktig å huske på at det å skape og rekonstruere med en naturlig look krever presisjon, hvert hårstrå legges en etter en og det er viktig å få flyt med dine egne naturlige hår for å skape et enda mer realistisk resultat.

Hva kunne vi tilby henne og hvorfor valgte hun nettopp oss? Ifølge henne selv var det de gode omtalene, bilder på naturtro og naturlig preget microblading bryn på blondiner, med blonde farger både mørke men også lyse varianter. Det var grunnen til at hun tok kontakt og tilslutt valgte bestille time.


Cathrin Unhjem

Sertifisert permanent makeup artist

Home of Beauty AS

tel: 24 02 22 22

Flere nyheter