Sommerstengt

Vi holder sommerstengt,

I Juli måned holder vi stengt. Pass derfor på å sikre deg time for behandling i god tid FØR siste Juni.

Hvorfor holder vi stengt?  

Dette er den varmeste måneden i Norge. Som flere av dere nå vet angående den beste tiden for behandling av permanent makeup og microblading er vinter, vår og høst. Så er jo sol, varme ofte en veldig dårlig kombinasjon sammen med permanent makeup og annen hudpleie behandling som vi tilbyr. Vi stenger da fra 1. Juli og åpner igjen 31 juli.

Les nedenfor:

Ønsker igjen å påminne dette til alle mine nåværende kunder, men også til deg som ny kunde. Det er viktig å overholde disse punktene, for at du skal sitte igjen med et godt slutt resultat. Gjelder permanent makeup, microblading. Men også fjerning og microneedling er lurt å gjøre i god tid før eksponering av mye sol.

I de første 14 dagene skal du unngå kontakt med vann, svømming, sauna, solarium, direkte sol og fysisk aktivitet som innebærer stor mengde med svette.

Istedenfor anbefaler vi deg at du skal være inaktiv, dekke til det behandlede området med plast eller annet for å beskytte mot vann og sol av alle slag. Bruk ikke sminke rundt eller på området før det er gått 5 dager, gjerne lengre. Drikk med sugerør istedenfor direkte i kontakt med glasset eller flasken ved behandlede lepper. Ingen maskara på vippene eller øyenskygge slik at du ikke får bakterier i eyelineren, men også at du unngår å måtte vaske av med vann senere på dagen, i verste fall vil du kunne risikere å miste mye farge og du kan få øyekatarr.

Smøring må du for all del ikke glemme, dette er den viktigste delen for å holde huden myk og du får en tilheling som er bra for at resultatet skal feste seg enda bedre. Her er det derfor viktig at du unngår fysisk aktivitet som gjør at du svetter. Noen kjenner seg kanskje igjen av å svette når man sitter i solsteken, derfor er det greit å tenke på å planlegge å ikke utføre behandlingen rett før en planlagt ferie. Ta derfor behandlingen i god tid før du skal til varmere strøk.

Nå er vi jo fortsatt i vinterhalvåret men våren er like rundt hjørnet og dette er den beste tiden for deg å få den utført på, om det så er permanent makeup behandling av noen type, microneedling i ansiktet eller fjerning av gammel PMU.

Vær tidlig ute med bestilling av time, for at du skal få den tiden som passer deg best.Permanent makeup lepper tas best på vintern!

Sum summarum: Det er viktig å overholde disse punktene, for at du skal sitte igjen med et godt slutt resultat.

I de første 14 dagene skal du unngå:

 • Vann
 • Svømming
 • Sauna
 • Solarium
 • Fysisk aktivitet som innebærer stor mengde med svette

Istedenfor anbefaler vi:

 • At du skal være inaktiv. Her er det derfor viktig at du unngår fysisk aktivitet som gjør at du svetter.
 • Dekke til det behandlede området med plast eller annet for å beskytte mot vann av alle slag.
 • Bruk ikke sminke rundt eller på området før det er gått 5 dager, gjerne lengre.
 • Drikk med sugerør istedenfor direkte i kontakt med glasset eller flasken ved behandlede lepper.
 • Ingen maskara på vippene eller øyenskygge slik at du ikke får bakterier i eyelineren, men også at du unngår å måtte vaske av med vann senere på dagen, i verste fall vil du kunne risikere å miste mye farge og du kan få øyekatarr..
 • Smøring må du for all del ikke glemme, dette er den viktigste delen for å holde huden myk og du får en tilheling som er bra for at resultatet skal feste seg enda bedre.

Noen kjenner seg kanskje igjen av å svette når man sitter i solsteken? Derfor er det greit å tenke på å planlegge å ikke utføre behandlingen rett før en planlagt ferie. Ta derfor behandlingen i god tid før du skal til varmere strøk.

Permanent makeup og microblading tas best på vinter, høst og vår!

Cathrin Unhjem

Sertifisert permanent makeup artist

Home of Beauty AS

tel: 24 02 22 22

Flere nyheter