Ta vare på huden din


Ta vare på huden din


Hva skal du gjøre i dag for å ta best mulig vare huden din? 

Har du selv tenkt tanken på at idag skal jeg begynne å rense huden jevnlig, eller la huden puste fra all sminke, men du kvier deg fra å gå uten, da huden ikke er helt som du ønsker , den har urene partier for ikke å snakke om at det føler som man har både røde partier fra blodkar eller akne og gamle arr fra ungdommens moroheter. 


Alle har vi kjent på følelsen av at huden ikke er like fresh og fin, men da er det godt å vite at det kan gjøres noe med og at det finnes gode hjelpemidler som hjelper deg å komme dit. 


Hvilken alternativer har jeg, tenker du kanskje?

Microneedling behandling for eksempel hørt om det?

En behandling som kan forebygge, fornye og hjelper deg med å forminske porer, og som gir deg en jevnere overflate. 


hva gjør den spesifikt?

Den fornyer og øker kollagenproduksjonen i huden på den måten dannes det nye celler og huden får en friskere overflate. 


Hvor mange behandlinger behøver du?

For å kunne klare å kartlegge hvor mange behandlinger huden din behøver, er det fint ta en grundig konsultasjon, for å kartlegge alle tidligere behandlinger og hva du har hatt for type problemer. Alder har noe å si, men ikke alt. Genetikk og hvor flink du har vært til å ta vare på huden tidligere. 


Bruker du til daglig mye sminke, har du tilbragt mye tid i sol og ulike værforhold gjennom årene uten beskyttelse? Alt dette er vesentlig informasjon for å kartlegge hva vi faktisk har å jobbe med.


Den aldersgruppen behandlingen gir raskest effekt på er aldersgruppen fra 25-40. Så start tidlig. Du har mye glede av din aktive cellefornyelsen, da den spiller inn en stor rolle, den er mye mer aktiv og huden har bedre elastisitet og vil derfor strammes opp raskere. 

Behandlingen vil også ha stor effekt hos de over 40, men vil kunne trenge flere behandlinger for å se de ønskelige resultatene, så over tid vil denne behandlingen lønne seg da den bygger opp en ny hudbarriere og gir deg en mer fast og jevn overflate.  

 

Vi har fantastisk pakke pris på 5 microneedling behandlinger for 5500.- 

pakke på 3 behandlinger for 3500.- 


Så pass på å benytt sjansen til å få en fin glød hele året uten å behøve masse sminke. Start din microneedling behandling i dag!


Bestill selv på vår online booking Flere nyheter