Vise omtanke i oktober.

La oss vise omtanke til de som rammes av kreft i ulike slag nå i Oktober.

Derfor ønsker jeg å bidra med å gi hele -25% avslag på permanent makeup bryn i oktober til de som rammes, eller har vært rammet.

Mange går gjennom cellegiftkurer og strålebehandling hvert år og dette fører til hårtap. Å miste så mye av seg selv i en tøff prosess, er noe som de fleste av oss har vanskeligheter med å forstå. Enkelte av oss tenker kanskje ikke på permanent makeup eller microblading som et alternativt hjelpemiddel for å føle seg bedre. Hos noen sitter det kanskje til og med så langt inne å skulle ta det steget, fordi man forbinder det med at da er man syk. Nå spekulerer jeg bare..

Men det er vel nettopp nå det er viktig å ta godt vare på seg selv, få tilbake selvfølelsen og føle seg fin i en tøff behandling.  

Ved bestilling av time online, skriver du bare inn i kommentarfeltet "oktober -25%" så slår jeg av rabatten i kassen når du kommer.

Gir bort 1 gratis bryn behandling

Som behandler/artist av permanent makeup og microblading, er den beste delen med jobben min å få bidra til å gjøre andre glade og fornøyde med behandlingen de får. Derfor ønsker jeg i tillegg til - 25% i hele oktober, gi bort 1 sett med nye bryn gratis til en/ei som virkelig trenger det.

Alt du trenger å gjøre er å sende inn navn og tlf nr til post@homeofbeauty.no så vil jeg trekke ut 1 person som får gratis behandling den 20 oktober.

Hjelp meg å spre gjerne ordet, del denne lenken med nære og kjære slik at den når ut til flere. Slik vil fler kunne få sjansen til å enten vinne eller få benytte seg av en fantastisk bra pris nå i oktober.

Omtale fra en kunde av meg som velger å ta vare på seg selv oppi det hele<3

"Hei Cathrin
Jeg er svært fornøyd med brynene mine, og får fine tilbakemeldinger fra familie og venner. Følte meg trygg, komfortabel og ivaretatt under behandlingen. Kjekt å oppleve at du er så stilsikker, nøye og dedikert.
Du fortjener tilbakemeldingen 5 av 5 mulige!"

Mvh Marit.


Flere nyheter