Avbooking

Avbooking må skje senest 24 timer innen behandling. Ved for sen avbooking faktureres behandlingen. Ved avbooking mandag må beskjed gis innen kl 15:00 lørdagen før.

Tannbleking

Vi anbefaler deg som kunde at du har vært hos tannlegen for tannrengjøring innen 6 mnd føre behandling.  Kom helst til timen med ny pussede tenner for å oppnå best resultat.

Etter behandling må du unngå mat og drikke med sterke pigment som f.eks; kaffe, te, saft, rødvin, blåbær, ketchup, snus og røyk de første 24 timene. Dette for unngå at farge setter seg rask tilbake i tennene.

For vedlikehold anbefaler vi at du er ekstra nøye med tannstell og unngår sterk pigmenterte matvarer og drikke de første 14 dagene og at du forebygger med bruken av tilhørende tannkrem smilewhite som inneholder bleketeknologi ,som igjen vil være med på å holde tennene hvite lengre.

Obs! Er du gravid eller under 18 år kan du ikke ta denne behandlingen.

.

Microblading / Permanent makeup / Tattoo Removal

Du kan ikke ta disse behandlingene hvis du:

Er under 18 år

Har diabetes

Går på blodfortynnende medisiner eller er bløder

Har keloid, føflekker eller sprengte blodårer på brynsområdet.

Brynsområdet bør være friskt uten utslett, solskader etc.

Har veldig fet hud (kan kreve flere etterfyll)

Er gravid eller ammer

Du må også informere før behandling om du lider av noen sykdommer eller allergier.

Forberedelse for best mulig resultat (Les nøye)

KONTAKTLINSER MÅ TAS UT FØR EYELINER BEHANDLING. Husk ta med briller!

1.Unngå bruken av blodfortynnende medisiner som aspirin, dispril og andre NSAIDs preparater 3 dager før beh.Hvis du er usikker med tanke på bruk av medisiner eller sykdommer som kan gi problemer når du tar Microblading eller permanent makeup bør du kontakte fastlegen din for råd.

2. Unngå omega 3 oljer og vitamin E 3 dager før beh.

3.Unngå form for bruk av Retin-A, glykolsyre, fruktsyre, eller andre syre-preparater på huden 3 dager før og etter pigmentering.

4.Unngå matvarer som sitrusfrukter (sitron, appelsin, blodappelsin), brokkoli, ingefær, løksorter, druer og sterk mat (chilibasert kost) . Dette vil minske blødning under behandling, og fargen vil feste seg bedre.

5.Unngå vannfast maskara og dertil øyemakeupfjerner med olje 1 uke før behandling.Voksing eller farging av vipper og bryn må evt utføres 48 timer før pigmentering, elektrolyse senest 5 dager før.  

6.Vippe extension må fjernes senest 48 timer før øye behandling og kan ikke på-settes før etter 3 uker

7.Alle behandlinger er frivillig og skjer derfor på egen risiko, dette gjelder selv om artist jobber forskrift messig riktig så vil det alltid kunne oppstå situasjoner med spesielle hudtyper, som kanskje krever mer jobb enn hos andre. Ekstra påfyll vil da komme på 700.- nok ekstra for bryn/eyeliner og 1000.- nok ekstra for lepper.

8.Har du den siste tiden vært syk? eller gjennomgått et større inngrep? Ved infeksjon eller dårlig allmenntilstand føre/under behandling, vil kunne påvirke det ferdig resultatet, slik som at fargen ikke fester seg. Kunde skal informere om dette til artist, eventuelt booke ny time. Ved feilinformering eller gjennomføring etter eget ønske til tross for sykdom, kan artist ikke stå til ansvar skulle fargen ikke feste seg som normalt.

Klientkort - kundeerklæring

Under behandling uavhengig av betjeningen, tilstedeværelse og erfaring kan det oppstå uhell.  Kunden godkjenner ved bestilling at behandlingen er planlagt og valgfri som utføres på eget ansvar.

(permanent makeup/ microblading):

Etter behandling:

Ved Permanent makeup/microblading og tattoo removal påføres huden alltid en skade. Det er derfor viktig å pleie området slik du har blitt foreskrevet,  slik vil du da kunne unngå komplikasjoner. Dersom du ikke behandler området som foreskrevet er ikke artist/terapaut ansvarlig for den eventuelle skade som skulle oppstå..

Behandler er forpliktet til å gjennomføre behandlingen i forhold til hygienisk prinsipper

Risikoen for utførelsen av Tattoo removal, permanent makeup, microblading er blitt informert til kunden:

Etter behandlingen (Les nøye)

- Konturen/rammen ble tegnet opp etter mitt ønske før behandlingen starter.
- Jeg er informert om at behandlet område kan fremstå lett hovent et par dager etter behandling, erfaring viser at dette kun er midlertidig.Varer noe lengre på tattoo removal, hvor  midlet som tatoveres  inn i huden for å fjerne gammel farge kan irritere og derfor skape rødhet over periode på 14 dager. Og middelet kan virke under huden i opptil flere mnd. (Kombiner derfor ikke andre behandlinger som for eksempel laser i samme område, da dette kan forårsake store skader)
- Fargen vil umiddelbart fremstå kraftig og  sminket, men vil etter 1 uke blekne med 40-60%. For tattoo removal vil du kunne bli mørkere etter 1 første beh. for så å flasse av opptil 14 dager etter behandling. Dette er for at midlet til removal skyver fargen opp til overflaten og fargen vil da flasse av. Ved fjerning av permanent makeup vil man ofte behøve flere behandlinger enn kun 1, Påvirkende faktorer for dette er dybden hvor fargen ligger, teknikk som er brukt og hvor gammel den er.
- Etter behandling av lepper kan det forekomme utbrudd av munnsår (herpes) dette er noe alle har i kroppen selv om du aldri har hatt et utbrudd. Dersom du tidligere har hatt utbrudd med munnsår, anbefaler vi deg å bruke munnsår salve / piller ( f.eks zovirax /antix) 2 dager før og 4 dager etter behandling eller som foreskrevet av lege.  

- Noen mennesker har ekstremt følsomme øyne og øyekatarr kan en sjelden gang oppstå ved eyeliner behandling. Oppsøk lege straks.
- Det er vanligvis påkrevd med ett til to etterfyll ved første behandling før resultatet er tilfredsstillende.Dette inkluderer i behandlingen og må foretas innen 3 mnd etter første behandling.  Eventuelle påfyll utover dette er ikke inkludert i prisen. For fet hud kan det påregnes flere etterfyll 700.- per ekstra påfyll. (gjelder permanent makeup/microblading) og 1000.- for ekstra påfyll på lepper.
- Fargene blekner gradvis og ny behandling/ oppfriskning anbefales utført fra 6.mnd til 2 år.Påfyll skal ikke tas før 3 uker har gått, 6 uker når det gjelder permanent makeup fjerning, det er den tiden det er påkrevd at huden trenger for å tilhele seg ordentlig. Om ikke kan huden i verste fall få arrdannelse.
- Ved feil som skjevheter små korrigeringer med små detaljer, skal behandler kunne rette opp i dette uten videre kostnad, men er det sånn at fargen forsvinner eller ikke fester seg inngår ikke det under samme reglement, det er nemlig slik at en sjelden gang kan det være at fargen ikke sitter og andre ganger sitter den kjempebra, finnes ingen ren forklaring bak dette på hva som er den foreliggende grunnen. Men tjenesten er levert fra du går ut av døren, hva og hvordan området blir behandlet og hvordan kroppen tar imot fargen er individuelt fra person til person.  Dette gjelder ikke det som reklamasjonsrett. 

- Selv om vi bruker topp kvalitets produkter og farger, kan allergisk reaksjon oppstå. Dette er kunden informert om. Skulle en allergisk reaksjon oppstå må lege kontaktes snarest for å finne den foreliggende grunnen til reaksjon og pleie med behandling foreskrevet av lege.

i dagene etter er det viktig at du:

- Du skal unngå vann og svetting de 4-5  første dagene for at det ikke skal påvirke negativt på det behandlede området.

- Lepper er det noen gode tips å bruke sugerør de første par dagene, smør jevnlig etter behov for å hele tiden holde leppene fuktige med krem. Smør på et tykkere lag med krem når du dusjer slik at du unngår å få vann på de.

NB! Hvis du er meget sensitiv eller har lav smerteterskel er det en fordel for deg hvis du kommer ferdig "bedøvet" på brynsområdet  eller på leppene, når du skal til permanent makeup behandling. Kjøp Tapin/ Emla bedøvelsekrem på apoteket, vask av olje / krem / makeup på brynsområdet, Påfør så et tykt lag over hvert bryn med god margin 1/2 til 1 time før du skal i klinikken. Dekk til med medfølgende plastbiter eller bruk annen plastfolie, slik at ikke kremen tørker. La det sitte på til du ankommer klinikken. Da får du en mye bedre virkning på bedøvelsen. Gi helst beskjed på forhånd om du gjør dette, da det ofte er beregnet ventetid mellom kunder for virketid til bedøvelse.

NB! Det er 18 års aldersgrense for ALLE våre permanent makeup behandlinger.