Avbooking

Avbooking må skje senest 48 timer innen behandling og per e-post ved hjelp av meg til å gjøre det (post@homeofbeauty.no). Ved for sen avbooking vil du bli fakturerert for timen kr 1000. Ved time mandag må avbooking gis beskjed om innen kl 15:00 fredagen i forveien.

Tannbleking

Vi anbefaler deg som kunde at du har vært hos tannlegen for tannrengjøring innen 6 mnd føre behandling.  Kom helst til timen med ny pussede tenner for å oppnå best resultat.

Etter behandling må du unngå mat og drikke med sterke pigment som f.eks; kaffe, te, saft, rødvin, blåbær, ketchup, snus og røyk de første 24 timene. Dette for unngå at farge setter seg rask tilbake i tennene.

For vedlikehold anbefaler vi at du er ekstra nøye med tannstell og unngår sterk pigmenterte matvarer og drikke de første 14 dagene og at du forebygger med bruken av tilhørende tannkrem smilewhite som inneholder bleketeknologi ,som igjen vil være med på å holde tennene hvite lengre.

Obs! Er du gravid eller under 18 år kan du ikke ta denne behandlingen.

.

Microblading / Permanent makeup / Tattoo Removal

Du kan ikke ta disse behandlingene hvis du:

Er under 18 år

Brynsområdet bør være friskt uten utslett, solskader etc.

Er gravid eller ammer

Du må også informere behandler, skulle du lide av noen sykdom eller allergi.

Forberedelse til timen for best mulig resultat (Les nøye)

KONTAKTLINSER MÅ TAS UT FØR EYELINER BEHANDLING. Husk å ta med briller!

1.Unngå bruken av blodfortynnende medisiner som aspirin, dispril og andre NSAIDs preparater 3 dager før beh. Er du usikker med tanke på bruk av medisiner eller sykdommer som kan gi problemer når du tar Microblading eller permanent makeup bør du kontakte fastlegen din for råd.

 • Unngå omega 3 oljer og vitamin E 3 dager før behandling.
 • Unngå form for bruk av Retin-A, glykolsyre, fruktsyre, eller andre syre-preparater på huden 3 dager før og etter pigmentering.
 • Unngå matvarer som sitrusfrukter (sitron, appelsin, blodappelsin), brokkoli, ingefær, løksorter, druer og sterk mat (chilibasert kost) . Dette vil minske blødning under behandling, og fargen vil feste seg bedre.
 • Unngå vannfast maskara og dertil øyemakeup fjerner med olje 1 uke før behandling. Voksing eller farging av vipper og bryn må evt utføres 48 timer før pigmentering, elektrolyse senest 5 dager før.  
 • Vippe extension må fjernes senest 48 timer før øye behandling og kan ikke på-settes før 3 uker etter.
 • Har du den siste tiden vært syk? eller gjennomgått et større inngrep? Ved infeksjon eller dårlig allmenntilstand føre/under behandling, vil kunne påvirke det ferdig grodde resultatet, slik som at fargen ikke fester seg. 
 • Dersom du tidligere har hatt utbrudd med munnsår, anbefaler vi deg å bruke munnsår salve / piller ( f.eks zovirax /antix) 2 dager før og 4 dager etter behandling eller som foreskrevet av lege.  
 • For deg som er meget sensitiv eller har lav smerteterskel er det en fordel for deg hvis du kommer ferdig "bedøvet" på brynsområdet  eller på leppene. Kjøp inn Tapin/ Emla bedøvelsekrem på apoteket (reseptfritt), vask av olje / krem / makeup på brynsområdet, påfør så et tykt lag over hvert bryn/leppe med god margin 1/2 til 1 time før du skal til behandling. Dekk til med medfølgende plastbiter eller bruk annen plastfolie, slik at ikke kremen tørker. La det sitte på til du ankommer. Da får du en mye bedre virkning av bedøvelsen. 

Etterbehandling:

I dagene etter behandling av bryn, lepper, eyeliner er det viktig at du:

 • Unngå vann og trening de 5 første dagene. 
 • Smør det behandledet området minimum 3 ganger om dagen (morgen, ettermiddag og kveld)
 • Bruk kun foreskrevet krem anbefalet av din behandler.
 • Sov på rygg de 3 første nettene (ikke sov på magen).
 • De første 2 ukene skal du unngå ansiktsbehandlinger som berører området, svømming, sauna, solarium.
 • Ingen direkte soling på 1 mnd.

Har du fått utført permanent makeup lepper:

 • Bruk sugerør ved drikking 3 første dagene.
 • Smør gjevnlig og etter behov for at du skal unngå å bli tørr på leppen.
 • Unngå vann ved dusjing, smør derfor inn et tykkere lag med bephanthen for beskyttelse.
 • Etter behandling av lepper kan det forekomme utbrudd av munnsår (herpes) dette er noe 99% av befolkningene har i kroppen selv om du aldri har hatt et utbrudd. Bruk Antix eller Zovirax for å dempe utbruddet skulle det oppstå.

Ved permanent makeup eyeliner:

 • Appliser ikke sminke rundt øynene før det er gått 4 dager.
 • Ikke gnikk eller klø deg i øynene de 3 første dagene.
 • Bruk q-tip ved smøring så du unngår risiko for øyekatarr.

Klientkort - kundeerklæring

(permanent makeup/ microblading):

Etter behandling:

Ved Permanent makeup/microblading og tattoo removal påføres huden alltid en skade. Det er derfor viktig å pleie området slik du har blitt foreskrevet,  slik vil du da kunne unngå komplikasjoner. Dersom du ikke behandler området som foreskrevet er ikke artist/terapaut ansvarlig for den eventuelle skade som skulle oppstå..

Behandler er forpliktet til å gjennomføre behandlingen i forhold til hygienisk prinsipper

Risikoen for utførelsen av Tattoo removal, permanent makeup, microblading er blitt informert til kunden:

Etter behandlingen (Les nøye)

- Konturen/rammen ble tegnet opp etter ditt ønske før behandlingen starter.
- Jeg er informert om at behandlet område kan fremstå lett hovent et par dager etter behandling, erfaring viser at dette kun er midlertidig. Varer noe lengre på permanent makeup fjerning, grunnet midlet som tatoveres  inn i huden for å fjerne gammel farge. Den kan irritere og derfor skape rødhet over periode på 4 uker. (Kombiner derfor ikke andre behandlinger som for eksempel laser i samme område, da dette kan forårsake store skader)
- Fargen vil umiddelbart fremstå kraftig og sminket, men vil etter 1 uke blekne med 30-60%. For permannt makeup fjerning vil du kunne bli mørkere etter første beh. for så å flasse av opptil 14 dager etter behandling. Dette er for at midlet til removal skyver fargen opp til overflaten og fargen vil da flasse av. ved veldig gammel tattovering vil prosessen bli noe annderledes. ofte vil fargen som ligger dypest legge seg i overflaten til behandling nr 2. Ved fjerning av permanent makeup vil man ofte behøve flere behandlinger enn kun 1, Påvirkende faktorer for dette er dybden hvor fargen ligger, typen teknikk som er brukt og hvor gammel den er.
- Etter behandling av lepper kan det forekomme utbrudd av munnsår (herpes) dette 99% av befolkningene har i kroppen selv om du aldri har hatt et utbrudd. Dersom du tidligere har hatt utbrudd med munnsår, anbefaler vi deg å bruke munnsår salve / piller ( f.eks zovirax /antix) 2 dager før og 4 dager etter behandling eller som foreskrevet av lege.  

- Noen mennesker har ekstremt følsomme øyne og øyekatarr kan en sjelden gang oppstå ved eyeliner behandling. Oppsøk lege straks.
- Det er ett påfyll inkludert i en ny behandling. Hos noen kan det kreve ekstra påfyll, eventuelle påfyll utover dette er ikke inkludert i prisen. Ekstra påfyll vil da komme på 1500.- per time.       

- Alle behandlinger er frivillig og skjer derfor på egen risiko, dette gjelder selv om artist jobber forskrift messig riktig, så vil det alltid kunne oppstå situasjoner med spesielle hudtyper, som kanskje krever mer jobb enn hos andre. Ekstra påfyll vil da komme på 1500.- per time.

 • Fargene blekner gradvis og ny behandling/ oppfriskning anbefales utført fra 6.mnd og opptil 2 år. Påfyll skal ikke tas før 3 uker etter, og 6 uker etter gjeldende permanent makeup fjerning, dette er tiden som er påkrevd at huden trenger for å tilhele seg ordentlig. 
 •  Ved feil som skjevheter små korrigeringer med små detaljer, skal behandler kunne rette opp i dette uten videre kostnad, men er det sånn at fargen forsvinner eller ikke fester seg inngår ikke det under samme reglement, det er nemlig slik at en sjelden gang kan det være at fargen ikke sitter og andre ganger sitter den kjempebra, finnes ingen ren forklaring bak dette på hva som er den foreliggende grunnen. Men tjenesten er levert fra du går ut av døren, hva og hvordan området blir behandlet og hvordan kroppen tar imot fargen er individuelt fra person til person.  Dette gjelder ikke det som reklamasjonsrett. 
 • Selv om vi bruker topp kvalitets produkter og farger, kan allergisk reaksjon oppstå. Dette er kunden informert om. Skulle en allergisk reaksjon oppstå må lege kontaktes snarest for å finne den foreliggende grunnen til reaksjon og pleie med behandling foreskrevet av lege.

Under behandling uavhengig av betjeningen, tilstedeværelse og erfaring kan det oppstå uhell.  Kunden godkjenner ved bestilling at behandlingen er planlagt og valgfri som utføres på eget ansvar.