Før/etter bilder - fjerning av permanent makeup - microblading

Det gleder oss å kunne tilby et mer skånsomt, mildere og mindre smertefull alternativ til laser metoden for å redusere og fjerne permanent makeup av bryn og lipliner.

Rejuvi er en unik metode kjemisk tatovering fjerning som er designet til å fjerne tatovering fargen. Dette fungerer MEGET bra da jeg har stor erfaring på denne typer av behandlinger. Ikke alle som bruker Rejuvi får det til men det beror på at man ikke bruker de riktige teknikkene!

Har du fått en permanent makeup behandling du ikke ble fornøyd med? Ble fasongen feil? Eller kanskje fargen er blitt misfarget?Fortvil ikke, dette kan vi hjelpe deg med.

Tatovering fjerning metoden brukes både til å fjerne hele eller kun deler av tatoveringen. Daglig får vi inn kunder som er misfornøyd med sitt nåværende resultat, blant dem har noen permanent makeup fra mange år tilbake som enda ikke er blitt borte av naturlig slitasje, men vi har også de som er blitt behandlet i nyere tid og fått misfarge eller en fasong som er feil. Med vår fjerning metode vil vi få det bort etter kun få behandlinger.

Vil du vite mer om behandlingen, kontakt oss i dag så vil vi kunne gi deg total innsikt i hvordan tatovering fjerningen fungerer.

Med vennlig hilsen

Cathrin Unhjem

Sertifisert permanent makeup artist

Home of Beauty AS

tel: 24 02 22 22

Bestill time