Blir tennene alltid hvite etter tannbleking?

De fleste får mye hvitere tenner da vår metode er fordelt på 3×15 min med skifte av blekemiddel hvert kvarter. Men iblant så kan det behøves 2 behandlinger for å oppnå ønsket resultat. Dette er høyst uvanlig og det er vanskelig å si i forkant. Samme gjelder når man bleker tennene hos tannlegen. Det er ingen eksakt vitenskap. Home of Beauty tilbyr derfor 15% rabatt for den som ønsker en behandling til.

Hvor lang tid tar tannbleking

For å oppnå best resultat på tannbleking deles behandlingen i 3 deler a 15 minutter. Hvert 15 minutt bytter vi géle for best resultat og for å unngå problemer i etterkant. Totalt tar behandlingen 45 minutter.

Er tannbleking dyrt og hvilken priser finnes det?

Hos Home of Beauty koster tannbleking 1700.- for én behandling, og 3000.- for to behandlinger. På markedet ligger tannbleking på salong, alt fra 1700.- og opp til 5-6000.- for en behandling. Så prisnivået variere veldig.

Skader tannbleking tennene?

Nei, vår tannbleking metode hos Home of Beauty i Oslo har blitt brukt over hele verden i mange år. Blant annet hos Amerikanere som har de beste hvite smilene.

Blir tennene følsomme etter tannbleking?

Dette kan varier fra type tannblek system som finnes på markedet. Med vår tannbleking metode på Home of Beauty i Oslo blir ikke tennene følsomme etter tannbleking. Noen vil kanskje merke lett følsomhet i en dag eller to dager etter. Bruk Sensodyne tannkrem ved behov.

Hvilken tannkrem anbefales å bruke etter behandling?

Vi på Home of Beauty anbefaler alle våre kunder å kjøpe Smile white etter behandling, (fåes kjøpt hos Home of Beauty) den inneholder noe av de samme virkestoffene som i tannblekingen, og er et godt alternativ for deg som røyker, snuser eller ønsker å beholde ditt hvite smil lengre.

Kan man drikke rødvin etter tannbleking?

Vi anbefaler de som har tatt tannbleking å IKKE drikke rødvin eller andre drikker med sterk farge 24 timer eller mer etter behandling for best resultat.

Annen fargerik drikke bør også unngås, blant dem er brus-drikke (Cola,pepsi osv), saft osv.

Hva bør man unngå å spise rett etter behandling?

All mat med sterke fargestoffer eksempler; tomat, blåbær, rødvins sauser, gulrøtter, sjokolade osv... Dette gjelder de første 24 timer.

Godt råd til de som snuser å tenke på etter tannbleking.

De som snuser vanlig farget snus, finnes det nå gode alternativer på markedet, kalt hvit snus, dette vil minke missfarging over tid.

Viktig å huske på!
Under behandlingen, uavhengig av betjeningen, tilstedeværelsen og erfaringen kan det oppstå feil og skader. Kommunikasjon mellom behandler og kunde er derfor veldig viktig! Kunden vedkjenner ved bestilling at behandlingen er planlagt og valgfri som utføres på eget ansvar.